ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς από Πρόεδρο Δημοκρατίας και Πρόεδρο Βουλής

«Πολλές ευχές από την καρδιά μου σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Καλή σχολική χρονιά», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

ΚΥΠΕ

Η παιδεία είναι το πιο ισχυρό όπλο, «με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο», αναφέρει σε ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Δημοτική Εκπαίδευση.

«Πολλές ευχές από την καρδιά μου σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Καλή σχολική χρονιά», γράφει στο tweet του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ευχές για καλή και παραγωγική σχολική χρονιά στους μαθητές, εκφράζει, σε ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter και η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

«Πρώτο κουδούνι με πολλές προκλήσεις για τα δημοτικά & τα νηπιαγωγεία μας. Εύχομαι στους μαθητές μας καλή και παραγωγική σχολική χρονιά. Στους εκπαιδευτικούς μας εύχομαι να είναι εξοπλισμένοι με αγάπη, επιμονή αλλά & υπομονή γιατί στα χέρια τους κρατούν το μέλλον της Κύπρου μας», γράφει στο tweet της η Πρόεδρος της Βουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση