ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πανεπαρχιακή συγκέντρωση Χριστοδουλίδη - Μαζική η συμμετοχή (εικόνες)

Ο κ. Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του δήλωσε, ανάμεσα σε αλλά, συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην πανεπαρχιακή συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αστέρια» στην Αραδίππου.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του δήλωσε, ανάμεσα σε αλλά, συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση, σημειώνοντας πως η μαζική παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση αποδεικνύει ότι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει αγκαλιάζεται μαζικά και ενώνει δυνάμεις ανεξαρτήτως κομματικής και ιδεολογικοπολιτικής προέλευσης, χωρίς παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, χωρίς βαρίδια, διαχωριστικές γραμμές και οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Αναφερόμενος στο προεκλογικό του πρόγραμμα, τόνισε ότι οι προγραμματικές του προτάσεις ήδη άρχισαν να παρουσιάζονται τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε συζητήσεις σε ειδικές θεματικές ημερίδες, οι οποίες θα συνεχιστούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Όπως είπε, «εφαρμόσαμε ένα μοντέλο συμμετοχικής δημοκρατίας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους για πρώτη φορά στην Κύπρο να γίνουν οι συνδιαμορφωτές ενός σύγχρονου, πρωτοποριακού προγράμματος» το οποίο «θα αποτελέσει τη Βίβλο της Ανανέωσης της Κύπρου» σε όλους τους βασικούς τομείς, αλλά και τους τομείς τους οποίους η ίδια η κοινωνία των πολιτών έθεσε ως προτεραιότητα.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες εθελοντές που εργάζονται ανιδιοτελώς σε πάρα πολλούς και καίριους τομείς όπως στην οργάνωση των επιτελείων, στις εκδηλώσεις ενημέρωσης, στη βοήθεια για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους νέων ψηφοφόρων, αλλά και στον καταρτισμό του προεκλογικού προγράμματος.

«Εξακολουθώ να εκπλήττομαι καθημερινά από το πάθος με το οποίο εργάζονται άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες, ηλικίες, μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως και ο ίδιος αξιοποιεί κάθε λεπτό για να είναι πανέτοιμος σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, για μια διακυβέρνηση αποφασιστική, δυναμική και δημιουργική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ