ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πανίκος Λεωνίδου: Οι νέοι υπουργοί αξίζουν περίοδο χάριτος έξι μηνών

«Εάν προσλήφθηκε ο Α ή ο Β μετά από επιλογή κάποιου υπουργού και χωρίς ξεκάθαρό νομικό πλαίσιο, δεν έγινε και η ‘‘συντέλεια του κόσμου’’», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπήρξαν αστοχίες απο πλευράς κυβέρνησης, οι οποίες ευτυχώς δεν επηρέασαν τα δικαιώματα των πολιτών, την οικονομία, το εθνικό συμφέρον, την ηθική και τη δημόσια τάξη, δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, τόνιζοντας ότι όσον αφορά το ευρύτερο έργο της κυβέρνησης, πρέπει να πάρει θετικό πρόσημο.

Μιλώντας στην εκπομπή  ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και κληθείς να εξηγήσει πού στηρίζεται αυτή η θετική εικόνα, επικαλέστηκε την κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ, τις πρωτοβουλίες του υπουργού Ενέργειας για τον ερχομό του φυσικού αερίου στην Κύπρο και κάποια κοινωνικά θέματα που, κατά την εκτίμησή του, γνώρισαν αναβάθμιση από υπουργούς.

Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδου, οι νέοι υπουργοί αξίζουν μία περίοδο χάριτος διάρκειας έξι μηνών, μέχρι να παρουσιάσουν νομοσχέδια για τα οποία θα κριθούν. Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι με τις μέχρι στιγμής παραλείψεις τους δεν έγιναν σοβαρά λάθη, που να επηρεάζουν τα δικαιώματα των πολιτών, την οικονομία, το εθνικό συμφέρον, την ηθική και τη δημόσια τάξη.

«Εάν προσλήφθηκε ο Α ή ο Β μετά από επιλογή κάποιου υπουργού και χωρίς ξεκάθαρό νομικό πλαίσιο, δεν έγινε και η ‘‘συντέλεια του κόσμου’’», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εξωτερικών Δρ Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ