ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Π. Δημητρίου:Απαντά για εντάσεις στις σχέσεις του με Βίκτωρα και Κούσιο

Πώς απαντά ο Πέτρος Δημητρίου για την ένταση στις σχέσεις του με τον τέως Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον νυν Υπουργό Εργασίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εφ’όλης της ύλης ερωτήθηκε ο Πέτρος Δημητρίου, Υφυπουργός παρά τω Προέδρω στην πρόσφατη συνέντευξη του που έδωσε στην Οριάνα Παπαντωνίου και την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Δημητρίου κλήθηκε να σχολιάσει για ένταση στις σχέσεις του στο Προεδρικό και κυρίως σε ότι αφορά την σχέση του τόσο με τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο όσο και με τον υπουργό Εργασίας, Κυριάκο Κούσιο λέγοντας πως όπως είναι αυτονόητο και σε ότι αφορά την διακυβέρνηση ενός κράτους, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού.

Πρόσθεσε πως για να είναι ωφέλιμοι και χρήσιμοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον Πρόεδρο πρέπει να υπάρχουν σε κάποιες περιπτώσεις διαφορετικές απόψεις αφού «αν κουνούσαμε απλά το κεφάλι δε θα είμασταν χρήσιμοι» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Καταληκτικά τόνισε πως υπήρξαν πράγματι διαφωνίες, πάντοτε όμως στα πλαίσια της πολιτικής πρακτικής και άσκησης των καθηκόντων τους, πέρα από αυτό τίποτα άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση