ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προκηρύχθηκαν οι προσφορές για το νέο κτήριο της Βουλής

Το έργο θα ανέρχεται στα 90 εκατ. ευρώ και προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι η 13η Μαΐου

Newsroom K

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Τμήμα Δημοσίων Έργων προκήρυξε στις 17 Ιανουαρίου 2020 διαγωνισμό για την ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων και του Αρχαιολογικού Πάρκου στο Λόφο Αγίου Γεωργίου. Η προθεσμία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 13η Μαΐου 2020.

Η εκτιμώμενη αξία του έργου υπολογίζεται στα €95.000.000 (Ενενήντα Πέντε Εκατομμύρια Ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.. Στην εκτιμώμενη αξία περιλαμβάνεται το κόστος για την ετοιμασία και ολοκλήρωση όλων των Μελετών και Επίβλεψη του Έργου, η κατασκευαστική αξία για την ανέγερση του Νέου Κτηρίου και του Αρχαιολογικού Πάρκου και το κόστος για την μετέπειτα Συντήρηση του Έργου για 10 (Δέκα) έτη.

Αντικείμενο του Διαγωνισμού είναι η Μελέτη, Κατασκευή και η Συντήρηση του κτηρίου/κτηρίων και άλλων εργασιών που απαιτούνται για την κάλυψη των στεγαστικών και άλλων αναγκών του Νέου Κτηρίου της Βουλής των Αντιπροσώπων και η διαμόρφωση του Αρχαιολογικού Πάρκου στο Λόφο Αγίου Γεωργίου, με τις συναφείς σε αυτό κτηριακές εγκαταστάσεις, υποδομές και εξωτερικές εργασίες.

Ο χρόνος αποπεράτωσης των κατασκευαστικών εργασιών, η οποία περιλαμβάνει και την ετοιμασία και ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων Μελετών του έργου, είναι 54 μήνες και η διάρκεια της Συντήρησης 10 (Δέκα) έτη, από την ημερομηνία Παραλαβής του Έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση