ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ψήφιση του ν/σ για ρύθμιση της διακίνησης των σκούτερ πριν τις διακοπές καλεί ο Μυριάνθους

Οποιαδήποτε αναβολή για το Φθινόπωρο, θεωρούμε ότι θα επιβαρύνει το ήδη βεβαρημένο πρόβλημα που επικρατεί, ανέφερε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Τη θέση του κόμματος του ότι θα πρέπει ο τροποποιητικός Νόμος περί Ρύθμισης της Διακίνησης Ποδηλάτων και συγκεκριμένα των σκούτερ να ψηφιστεί από την Ολομέλεια πριν κλείσει η Βουλή για τις θερινές διακοπές, εξέφρασε την Πέμπτη ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ηλίας Μυριάνθους.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα αυτό, ο κ. Μυριάνθους πρότεινε όπως ψηφιστεί η ρύθμιση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Είπε ότι οποιαδήποτε αναβολή για το Φθινόπωρο, «θεωρούμε ότι θα επιβαρύνει το ήδη βεβαρημένο πρόβλημα που επικρατεί είτε στις τουριστικές περιοχές είτε οπουδήποτε αλλού είτε με τραυματισμούς, είτε με θανατηφόρα δυστυχήματα μέσα από την αλόγιστη και χωρίς οποιονδήποτε κανονισμό διακίνησης αυτών των σκούτερ».

Πρόσθεσε ότι το κόμμα του θεωρεί ότι με τις εισηγήσεις που έχουν καταθέσει όλες οι πλευρές «οι οποίες λογικά θα πρέπει να ενσωματωθούν στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο», η Βουλή θα πρέπει να το ψηφίσει, από τώρα ώστε να μπει σε εφαρμογή σε κάποιο βαθμό μέσα στην τουριστική περίοδο.

Σημείωσε ότι έτσι θα διαφανούν οι οποιεσδήποτε αδυναμίες του και το Φθινόπωρο, μέσα από τις εισηγήσεις οι οποίες θα έρθουν, ειτε από τις τοπικές αρχές είτε από τα δημόσια τμήματα, «να επανέλθουμε για βελτίωσή του».

Είπε ακόμα, ότι, όπως γίνεται και με οποιοδήποτε άλλο νομοσχέδιο, «εν τη εφαρμογή του, θα διαπιστωθούν οποιεσδήποτε ελλείψεις η προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Αναζητεί ευρωπαϊκή διαμεσολάβηση στο Κυπριακό η Λευκωσία με πλήρη δράση στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ