ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συλλυπητήριες επιστολές Αννίτας για τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Ευρώπη

Εκφράζει την αλληλεγγύη και αμέριστη συμπαράσταση της Κυπριακής Βουλής

ΚΥΠΕ

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου απέστειλε συλλυπητήριες επιστολές προς τους Προέδρους του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου (Άνω Βουλή) και της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας, Δρα Reiner Haseloff και Δρα Wolfgang Schäuble και προς τις Προέδρους της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων του Βελγίου Stephanie D`Hose και Eliane Tillieux, για τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Ευρώπη.

Ανακοίνωση από τη Βουλή αναφέρει ότι στις επιστολές της, η Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει, εκ μέρους των Μελών του Σώματος και της ίδιας προσωπικά, τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων, στον λαό και στην πολιτική ηγεσία της Γερμανίας και του Βελγίου και την ευχή για την ταχεία ανεύρεση των αγνοούμενων προσώπων.

Εκφράζει, παράλληλα, την αλληλεγγύη και αμέριστη συμπαράσταση της Κυπριακής Βουλής στις προσπάθειες των φίλων χωρών να διαχειριστούν τις απώλειες και την εκτεταμένη καταστροφή που επέφεραν οι πλημμύρες.

Η αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές, αναφέρει η κ. Δημητρίου, απαιτούν ενισχυμένη συνεργασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στη βάση της ενότητας και της αλληλεγγύης, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση