ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα τοποθετηθεί λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες το ΥΠΕΣ για το ενδιάμεσο πόρισμα

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα μελετήσει σε βάθος το ενδιάμεσο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα (K.E.Π.) και θα τοποθετηθεί λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου.

«Μέσα από τις 515 σελίδες του ενδιάμεσου πορίσματος, καταγράφονται σχόλια, παρατηρήσεις, ενώ γίνεται αναφορά σε παραλείψεις από τη γένεση του προγράμματος. Πολλές από αυτές τις διαχρονικές παραλείψεις αλλά και στρεβλώσεις που διαφάνηκαν μέσα από τη λειτουργία του Κ.Ε.Π., έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν με την προώθηση από την Κυβέρνηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Κανονισμών που το σώμα ψήφισε τον Αύγουστο του 2020», αναφέρει το ΥΠΕΣ.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «τα γεγονότα όμως και οι εξελίξεις που ακολούθησαν, οδήγησαν στον οριστικό τερματισμό του την 1η Νοεμβρίου του 2020».

«Με γνώμονα τη βούληση μας για τη μεγιστοποίηση της βοήθειας και συνεργασίας με την Ερευνητική Επιτροπή, το Υπουργείο Εσωτερικών θα μελετήσει σε βάθος το ενδιάμεσο πόρισμα και θα τοποθετηθεί λεπτομερώς τις επόμενες ημέρες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση