

Kathimerini.com.cy
Σε λάθος υπέπεσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018 Νικόλας Παπαδόπουλος, αναφορικά με την τιμή του Φυσικού Αερίου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του και σε σχετική ερώτηση στην τηλεμαχία (Debate), ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε πως οι τιμές του Φυσικού Αερίου είναι υψηλές και έχουν διπλασιαστεί στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του ΔΗΣΥ και του Νίκου Αναστασιάδη.
Τα στοιχεία της Κ όμως που έχει στη διάθεσή της παρουσιάζουν άλλα δεδομένα, αντιδιαμετρικά από τη θέση που εξέφρασε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, καθώς όχι μόνο δεν διπλασιάστηκε η τιμή του Φυσικού Αερίου στην Κύπρο, αλλά έχει μειωθεί κατά 8.63% την τελευταία πενταετία.
Για του λόγου το αληθές στον πίνακα που επισυνάπτεται, η τιμή του φυσικού αερίου τη Δευτέρα 22/01/18 -την ημέρα του Debate- ήταν στα 3.2 δολάρια.