ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Το παιδί της θάλασσας» της Vivi Markatos

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη από τη Read Library

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Aνδρονίκης Λασηθιωτάκη

VIVI MARKATOS
Το παιδί της θάλασσας
εκδ. Το βιβλίο, σελ. 20

Η συγγραφέας και εικονογράφος του παιδικού βιβλίου «Το παιδί της θάλασσας» είναι βραβευμένη θεατρική συγγραφέας με πολλές διακρίσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και βραβευμένη ραδιοφωνική παραγωγός υπό την αιγίδα της UNESCO(2009). Έχει συμμετάσχει σε λογοτεχνικές παρουσιάσεις βιβλίων και έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις για το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι εικονογράφος παιδικών παραμυθιών. Έργα της βρίσκονται τόσο ψηφιακά στο διαδίκτυο όσο και έντυπα και έχει κερδίσει την αγάπη των μικρών της φίλων.

«Το παιδί της θάλασσας» είναι μια γλυκιά, όμορφη, καλοκαιρινή ιστορία, με ρίμα, για παιδιά. Μπορεί επίσης να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό μιας και είναι ένα αλληγορικό κείμενο που μέσα από τους στίχους του μεταδίδει όμορφα μηνύματα στα παιδιά, τα οποία θα τα βοηθήσουν να αντιληφθούν την αξία του να έχει κάνει κανείς όνειρα και να βάζει στόχους στη ζωή του αλλά, και πώς η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση κάνουν τη ζωή να φαντάζει πάντα πιο όμορφη, ενώ τα όνειρα μπορούν να γίνουν και αληθινά!

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διανέμεται δωρεάν από την εφαρμογή Read Library.

Άδεια διανομής: Creative Commons BY-NC-SA

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.read-library.com/ για περισσότερα βιβλία και πληροφορίες.

lasithiotakisa@sppmedia.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ