ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έφυγε από τη ζωή η «μικρή κοκκινομάλλα» του Τσάρλι Μπράουν

Ονομαζόταν Ντόνα Μέι Γουόλντ και ήταν 87 ετών

Kathimerini.gr

Η «μικρή κοκκινομάλλα», με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος ο Τσάρλι Μπράουν και στην οποία ουδέποτε τόλμησε να εξομολογηθεί τον έρωτά του, έφυγε από την αληθινή ζωή. Ονομαζόταν Ντόνα Μέι Γουόλντ και ήταν 87 ετών.

Η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που ενέπνευσε στον Τσάρλς Σουλτς τον χαρακτήρα για τον οποίο ο Τσάρλι Μπράουν «θα έδινε τα πάντα» για να έρθει να κάτσει πλάι του, απεβίωσε στην αρχή του μήνα κοντά στη Μινεάπολη (βόρειες ΗΠΑ) από καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Star Tribune.

Ο πατέρας του Σνούπι και η Ντόνα Τζόνσον -το πατρικό της όνομα- έκαναν παρέα για πολλά χρόνια και ο Τσαρλς Σουλτς την είχε ζητήσει μάλιστα σε γάμο, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί, σύμφωνα με την Washington Post.

Το αληθινό όνομα της μικρής κοκκινομάλλας είχε αποκαλυφθεί μόλις το 1989, σε μια εγκεκριμένη βιογραφία του Τσαρλς Σουλτς, γραμμένη από τη Ρέτα Γκρίμσλεϊ Τζόνσον.

Η «μικρή κοκκινομάλλα», ένα πρόσωπο που επέτρεψε στον Τσαρλς Σουλτς να υπογραμμίσει το πόσο υπερβολικά ντροπαλός και χωρίς αυτοπεποίθηση ήταν ο Τσάρλι Μπράουν, δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόμικς. Είναι αντίθετα παρούσα σε πολλές ταινίες κινούμενων σχεδίων, η πιο πρόσφατη από τις οποίες είναι «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς» που έκανε πρεμιέρα το 2015.

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

X