ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το βιβλίο ζωντανεύει με 70 φωνές της τέχνης

Η Εθνική Βιβλιοθήκη διοργανώνει τις πρώτες εορταστικές εκδηλώσεις στο νέο της σπίτι

ΠΗΓΗ: skai.gr

Εθνική Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Σταύρος Νιάρχος ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτά τα Χριστούγεννα για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους μέσω του κόσμου του βιβλίου. Περισσότεροι από 70 γνωστοί καλλιτέχνες θα διαβάσουν έργα των Άντερσεν, Γκριμμ και Ντίκενς, παραδοσιακά παραμύθια, διηγήματα του Παπαδιαμάντη και του Κόντογλου αλλά και σύγχρονες ιστορίες.

 Αυτά τα Χριστούγεννα, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος διοργανώνει τις πρώτες εορταστικές εκδηλώσεις στο νέο της σπίτι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους με ξεχωριστές ιστορίες από τις συλλογές της.

Από σήμερα Πέμπτη έως τις 25 Δεκεμβρίου και από τις 29 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, πάνω από 70 γνωστοί συγγραφείς, τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και βιβλιοθηκονόμοι θα δώσουν φωνή σε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα βιβλία και να στηρίξουν την Εθνική Βιβλιοθήκη στο νέο της ξεκίνημα.

Έργα των Άντερσεν, Γκριμμ και Ντίκενς, παραδοσιακά παραμύθια, διηγήματα του Παπαδιαμάντη και του Κόντογλου αλλά και σύγχρονες ιστορίες ζωντανεύουν μέσα από δημόσιες αναγνώσεις από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση