ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:40
 

Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος δωρεάν διάθεσης και κατ΄οίκον διανομής βιβλίων

Newsroom K

Ο Δήμος Στροβόλου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για στήριξη των Δημοτών του και επιδιώκοντας παράλληλα την προώθηση της φιλαναγνωσίας, ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος δωρεάν διάθεσης και κατ΄οίκον διανομής βιβλίων, από τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Το εν λόγω Πρόγραμμα εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, το οποίο παρέχει υπηρεσίες κατ’ οίκον διανομής τροφίμων και φαρμάκων σε ευπαθή άτομα, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις δράσεις του, με πρωτοβουλίες που προάγουν παράλληλα και την υγιή κατ’ οίκον ενασχόληση των δημοτών.

Τα βιβλία που θα διατεθούν στο κοινό προέρχονται από δωρεές συμπολιτών μας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν αφιλοκερδώς στον Δήμο βιβλία που διέθεταν στις προσωπικές τους βιβλιοθήκες. Επιπρόσθετα, η δράση στηρίζεται και σε χορηγία που δόθηκε από δημότη για τον σκοπό αυτό. Στην πρώτη φάση λειτουργίας του προγράμματος θα διατεθούν παιδικά βιβλία, τα οποία έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά ηλικία. Στόχος είναι σύντομα το πρόγραμμα να επεκταθεί στη διανομή βιβλίων για όλες τις ηλικίες.

Όσοι δημότες επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με το Κέντρο Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, στον αριθμό 22 311534, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00-17:00 και το Σάββατο, τις ώρες 9:00-13:00. 

Διευκρινίζεται ότι για κάθε παιδί θα μπορεί να γίνει διανομή μέχρι τριών βιβλίων. Σημειώνεται ότι τη Μ. Εβδομάδα το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργήσει μέχρι και την Μ. Τετάρτη και ώρα 17:00 και θα επαναλειτουργήσει από την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Δρούμε υπεύθυνα, μένουμε σπίτι. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους!

 

Πληροφορίες

Επικοινώνια: Τηλέφωνο 22 311534, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00-17:00 και το Σάββατο, τις ώρες 9:00-13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, ο Ηλιος μετατρέπει 4,6 εκατομμύρια τόνους ύλης του σε ενέργεια. κάτι ανάλογο προσπαθούν να επιτύχουν οι επιστήμονες με τη σύντηξη του υδρογόνου

Η ενέργεια του Ηλίου

Η μεγαλύτερη αστρονόμος όλων των εποχών είναι η Αγγλοαμερικανίδα Σεσίλια Πέιν-Γκαπόσκιν
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Μπορεί ένα κόμικ να αφηγηθεί μια τέτοια σύνθετη πολιτική και στρατιωτική ιστορία; Πηγή φωτογραφίας: «Κ» Ελλάδος.

Oταν τα κόμικ γράφουν Ιστορία

To πολυσέλιδο graphic novel «Οι όμηροι του Γκαίρλιτς», μια απίστευτη, αληθινή ιστορία διχασμού και πολέμου» σε σενάριο και ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
X