ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος δωρεάν διάθεσης και κατ΄οίκον διανομής βιβλίων

Newsroom K

Ο Δήμος Στροβόλου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για στήριξη των Δημοτών του και επιδιώκοντας παράλληλα την προώθηση της φιλαναγνωσίας, ανακοινώνει την έναρξη Προγράμματος δωρεάν διάθεσης και κατ΄οίκον διανομής βιβλίων, από τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Το εν λόγω Πρόγραμμα εντάσσεται στις δράσεις του Κέντρου Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, το οποίο παρέχει υπηρεσίες κατ’ οίκον διανομής τροφίμων και φαρμάκων σε ευπαθή άτομα, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις δράσεις του, με πρωτοβουλίες που προάγουν παράλληλα και την υγιή κατ’ οίκον ενασχόληση των δημοτών.

Τα βιβλία που θα διατεθούν στο κοινό προέρχονται από δωρεές συμπολιτών μας, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πρόσφεραν αφιλοκερδώς στον Δήμο βιβλία που διέθεταν στις προσωπικές τους βιβλιοθήκες. Επιπρόσθετα, η δράση στηρίζεται και σε χορηγία που δόθηκε από δημότη για τον σκοπό αυτό. Στην πρώτη φάση λειτουργίας του προγράμματος θα διατεθούν παιδικά βιβλία, τα οποία έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά ηλικία. Στόχος είναι σύντομα το πρόγραμμα να επεκταθεί στη διανομή βιβλίων για όλες τις ηλικίες.

Όσοι δημότες επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με το Κέντρο Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, στον αριθμό 22 311534, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00-17:00 και το Σάββατο, τις ώρες 9:00-13:00. 

Διευκρινίζεται ότι για κάθε παιδί θα μπορεί να γίνει διανομή μέχρι τριών βιβλίων. Σημειώνεται ότι τη Μ. Εβδομάδα το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργήσει μέχρι και την Μ. Τετάρτη και ώρα 17:00 και θα επαναλειτουργήσει από την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Δρούμε υπεύθυνα, μένουμε σπίτι. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους!

 

Πληροφορίες

Επικοινώνια: Τηλέφωνο 22 311534, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00-17:00 και το Σάββατο, τις ώρες 9:00-13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

Τα χρόνια της Πλαθ στο Κέμπριτζ και η συνάντησή της με τον Τεντ Χιου «μιλούν» για ένα γάμο μεταξύ δύο προσωπικοτήτων που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της αγγλόφωνης ποίησης

Η Σίλβια Πλαθ στο φως

Το βιβλίο «Red Comet: The Short Life and Blazing Art of Sylvia Plath», που βγήκε στα βιβλιοπωλεία πριν από λίγες ημέρες ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Το πρώτο δισέλιδο του βιβλίου, με τις έξι ηπείρους, που θα ακολουθήσουν αναλυτικά, και τους ωκεανούς γεμάτους ζωή

Άτλας νοερών ταξιδιών

Ενα παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο για αναγνώστες-περιηγητές, που λειτουργεί σαν παράθυρο στον κόσμο
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ