ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ούτε στη Διακοσμητική Τσαγιέρα»

Η παρουσίαση βιβλίου της Ερατώς Ιωάννου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια λειτουργίας της, η Μουσική Ακαδημία ARTE διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Ούτε στη Διακοσμητική Τσαγιέρα» (εκδ. Γκοβόστης, 2022) της Ερατώς Ιωάννου.

Τη συγγραφέα θα πλαισιώνουν με ομιλίες και παρεμβάσεις η Δήμητρα Δημητρίου, διδάκτωρ Γενικής και Συγκριτικής Γραμματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Paris IV) και ο λογοτέχνης Χρίστος Ρ. Τσιαήλης.

Στα κρουστά ο Ιούλιος Γεωργακόπουλος. Με έντονους τους αλγεινούς κραδασμούς της ιστορίας της Κύπρου, τα διηγήματα της συλλογής Ούτε στη Διακοσμητική Τσαγιέρα, αφηγούνται προσωπικές ιστορίες γυναικών που μέσα από τις φαινομενικά μικρές ανησυχίες τους μάχονται τον όλεθρο και την απώλεια. «Καλού κακού έσκαψε έναν τάφο.

Ήταν ρηχός, αλλά δεν την πείραζε. Ήταν στο σπίτι της, στον κήπο της, κάτω από τις τριανταφυλλιές της. Μπήκε μέσα για να τον δοκιμάσει – έτσι όπως θα δοκίμαζε κανείς ένα πουκάμισο» (Ερειπωμένη).

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 7:00 μ.μ., στη Μουσική Ακαδημία ΑΡΤΕ (Αναστασίου Λεβέντη 34–36 Λευκωσία 1097) και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ