ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρουσίαση του βιβλίου «Όχι δεν χωριζόμαστε»

Για το νέο βιβλίο του Γιώργου Στόγια θα μιλήσουν η σκηνοθέτρια Μαγδαλένα Ζήρα και ο δικηγόρος Άθως Δημητρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Εκδόσεις Μελάνι παρουσιάζουν το μυθιστόρημα  «Όχι δεν χωριζόμαστε», τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στη Μουσική Ακαδημία ARTE στη Λευκωσία. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η σκηνοθέτρια Μαγδαλένα Ζήρα και ο δικηγόρος Άθως Δημητρίου.

«Αθήνα, 2019. Ο Αλέξης, πολιτικά συντηρητικός αλλά αισθητικά ριζοσπάστης, θα έδινε το βασίλειό του (που δεν θεωρεί ότι είναι σπουδαίο — σύζυγος, δύο γιοι, σταθερή δουλειά) για ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Προσλαμβάνεται ως υπαρχηγός σε ιδιωτική παιδική κατασκήνωση. Θα αξιοποιήσει τη θερινή ρευστότητα των διαθέσεων για να βάλει μπρος ένα φιλόδοξο εγχείρημα προσωπικής αναγέννησης. Σεξουαλικά απογειώνεται και καλλιτεχνικά διαπρέπει. Και όταν ζητήσει διακινδύνευση για κάτι ακόμα πιο όμορφο, θα την πάρει. Accidents will happen τραγουδούσε ο Elvis Costello».      

Ο Γιώργος Στόγιας (Αθήνα, 1973) σπούδασε στην Κρήτη και στην Κύπρο. Σκηνοθέτησε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και δούλεψε με εκατοντάδες παιδιά. Έχει γράψει μυθιστορήματα, θεατρικά και διηγήματα.

 

Πληροφορίες

Πότε/πού: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ώρα 7:30 μ.μ. στη Μουσική Ακαδημία ARTE, Αναστασίου Λεβέντη 34-36, Λευκωσία.

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ