ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Ψυχής μου κύματα» του Λευτέρη Ζαμπετάκη: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Στα μέσα Μαίου το «ψυχής μου κύματα» , έφτασε στη Νο1 θέση των ευπώλητων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι εκδόσεις «Διόπτρα» και η αλυσίδα πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ παρουσιάζουν την πρώτη ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη , «Ψυχής μου κύματα» , την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 19.30 στο προαύλιο της δημοτικής πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης Λεμεσού στην οδό Αγίου Ανδρέου 269.

Παρουσιάζει η ραδιοφωνική παραγωγός και συγγραφέας Μαριάννα Γαλίδη, προλογίζει ο συγγραφέας , δημοσιογράφος και ιστορικός ερευνητής Τίτος Κολώτας και απαγγέλουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και Άννα Γιαγκιώζη.

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ τέλος Απριλίου και η πρώτη παρουσίαση έγινε στις 5 Μαίου στην Αθήνα στον ΙΑΝΟ όπου ποιήματα απήγγειλαν η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γρηγόρης Βαλτινός. Στις 30 Μαίου έγινε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παρουσίαση στη Λευκωσία όπου εκεί απήγγειλαν ποιήματα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος.

Στα μέσα Μαίου το «ψυχής μου κύματα» , έφτασε στη Νο1 θέση των ευπώλητων σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσε το «Βήμα της Κυριακής».

Θα ακολουθήσει υπογραφή αντιτύπων

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη Λεμεσού, τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 στις 19:30. Αγίου Ανδρέου 269 Λεμεσός

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ