ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΤΑ 10 SOS ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, της Γιώτας Ροζάνα

ΣΤΗ READ LIBRARY ένας χρήσιμος οδηγός αποκλειστικά για γυναίκες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το βιβλίο διανέμεται ψηφιακά, από την εφαρμογή Read Library, στην τιμή των 9,99 ευρώ. Μπορείτε να το προμηθευτείτε πατώντας εδώ (το link ανοίγει σε κινητά και tablets)

Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητά και tablets,
για τεχνολογία iOS εδώ,
για τεχνολογία Android εδώ .

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πεταλούδα. Ένα σύμβολο αναγέννησης, ευτυχίας και χαράς. Μια ύπαρξη που αλλάζει τόσο πολύ μετά τη γέννησή της. Ιδιαίτερη, όμορφη, αιθέρια και ελεύθερη. Τόσο αξιοθαύμαστη. Χρειάζεται χρόνο και αγώνα για να μεταμορφωθεί από κάμπια σε πεταλούδα, όμως αξίζει πραγματικά.

Κι εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με απίστευτη δύναμη και μοναδική δυναμική. Μπορούμε να μεταμορφωνόμαστε και να ξεδιπλώνουμε τα πανέμορφα φτερά μας. Η παρουσία μας είναι γεμάτη φως και χρώματα.

Με τους πολλαπλούς, δύσκολους ρόλους μας, τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τη μονοτονία της ρουτίνας ξεχνάμε πολλές φορές τα γνωστά, τα ευνόητα και απλά. Χρειαζόμαστε μία υπενθύμιση, μία παρακίνηση.

Αυτό ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν «Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή». Ένα βιβλίο ή μάλλον καλύτερα ένας χρήσιμος οδηγός αποκλειστικά για γυναίκες, που στόχο έχει να ωθήσει τη σύγχρονη γυναίκα να ανοίξει τα φτερά της και να “πετάξει” προς μια καλύτερη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Γιατί το αξίζει, άλλωστε.

Πρόκειται για το απόλυτο βιβλίο για τη γυναίκα του σήμερα! Διάβασέ το. Κράτησε ό,τι σου αρέσει και ό,τι σε βοηθάει. Υιοθέτησε κι εφάρμοσέ το. Μπορείς! Κοίταξε εκεί. Μία πεταλούδα σου γνέφει να την ακολουθήσεις… γιατί σου αξίζει να φτάσεις όπου ονειρεύεσαι και αγαπάς.

Η συγγραφέας μας μιλά για τον εαυτό της:

Γεννήθηκα στη Λιβαδειά Βοιωτίας, όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο. Σπούδασα Ιατρική και μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σπουδών και ειδίκευσης, ξεκίνησα την καριέρα μου ως Πνευμονολόγος, αρχικά στην πατρίδα μου και εν συνεχεία στη Λευκωσία, στην Κύπρο, όπου ζω από το 2011 με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη μου.

Ποτέ δεν έκρυψα την καλλιτεχνική μου φλέβα. Λάτρης του μπαλέτου, της κλασσικής μουσικής και της δημιουργίας, που αρχικά εξέφρασα μέσα από το χειροποίητο κόσμημα, δεν μπόρεσα να μείνω εγκλωβισμένη στην ιατρική μου ιδιότητα.

Η αγάπη μου για έκφραση και δημιουργία παραμόνευε επί χρόνια κλεισμένη σε μια γωνιά της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή, μια μικρή φλόγα άρχισε να ζεσταίνει και να φωτίζει την ιδέα της δημιουργίας ενός δικού μου κόσμου! Του Angelsworld (www.angelsworld.com.cy), του blog που δημιούργησα με μεράκι και πάθος.

Δεν θα ήμουν εδώ τώρα να γράφω αυτές τις λέξεις, αν δεν ένιωθα αυτή την αγωνία που με πιάνει, αυτή την «Έκτακτη συστολή». Την ονόμασα έτσι γιατί είναι κάτι σαν ένα φτερούγισμα στο στήθος. Αυτό που κάνει η καρδιά σου όταν θέλεις να δημιουργήσεις. Να γράψεις, να φτιάξεις, να εκφράσεις τέλος πάντων ό,τι ξεπηδάει από την ψυχή σου.

«Τα 10 SOS για μια καλύτερη ζωή» είναι το πρώτο μου βιβλίο, αφιερωμένο σε κάθε γυναίκα που ονειρεύεται, που αγωνίζεται, που χρειάζεται μια ώθηση για να ανοίξει τα πανέμορφα φτερά της και να πετάξει ψηλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βιβλίο  | 

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση