ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Amalgamation Project στο FANEROMENI21

Οι γυναικείες φωνές θα σμίξουν με τα κρουστά, το βιολί αλλά και το σημερινό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας και του μπάσου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το μουσικό σχήμα Amalgamation Project της Βασιλικής Αναστασίου, μας υποδέχεται την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI21 και κάτω από το γενικό τίτλο «Πολιτισμός Ξανά!».

Το Amalgamation Project απαρτίζεται από 4 μουσικούς και 6 φωνές και θα εμφανιστούν στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, για να μας «παρασύρουν» σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ισορροπεί ανάμεσα σε Μεσογειακούς και Βαλκανικούς ήχους και τα πλούσια χρώματα της πολυφωνίας.

Στη φετινή εμφάνισή τους, στο Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni21, θα ακουστούν παραδοσιακά και παραδοσιακότροπα τραγούδια σε διασκευές Ερμή Μιχαήλ, όπως και δικές τους καινούριες συνθέσεις.

Οι γυναικείες φωνές θα σμίξουν με τα κρουστά, το βιολί αλλά και το σημερινό ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας και του μπάσου. Τραγούδια ιδωμένα από το πρίσμα και τον ήχο της σύγχρονης εποχής. Βυζαντινοί ήχοι, λαρυγγισμοί, διάλεκτοι μειονοτήτων σε συνδυασμό με μοντέρνα αρμονία και body percussion.

Συντελεστές:

Φωνή́/έρευνα/συνθέσεις - Βασιλική́ Αναστάσιου

Κιθάρα/διασκευές/συνθέσεις - Ερμής Μιχαήλ

Βιολί- Μιχάλης Κουλουμής

Κρουστά́ - Ρόδος Παναγιώτου

Μπάσο - Ανδρέας Ροδοσθένους

Από γυναικεία χορωδία Amalgamation – Αννίτα Κωνσταντίνου, Αργυρώ Χριστοδούλου, Μυρτώ Αριστείδου, Χριστίνα Αντωνιάδου, Χριστίνα Παπαμιχαήλ

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, τη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00. Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο  22 128157, www.boccf.org, Facebook & στο Instagram (@boccf)

Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το διαδικτυακό κατέβασμα νέων τραγουδιών διαδίδεται στους ακροατές σχεδόν όπως και οι πανδημίες, σύμφωνα με μια επιστημονική έρευνα

Η μουσική σαν ιός

Η έρευνα διαπίστωσε μάλλον ότι τα νέα τραγούδια έχουν και αυτά τη δική τους «επιδημιολογική καμπύλη»
Kathimerini.gr
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ