ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζει το πρόγραμμα «Premiere 5»

ΚΥΠΕ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου (ΣΟΚ), παρουσιάζει το πρόγραμμα «Premiere 5» στις 29-31 Μαρτίου 2022, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Όπως σημειώνεται, η ΣΟΚ συμπράττει με τον διακεκριμένο μαέστρο Μιχάλη Οικονόμου και δύο χαρισματικούς σολίστ, για να ερμηνεύσουν έργα του Βάσου Νικολάου, ενός από τους πιο αξιόλογους Κύπριους συνθέτες της γενιάς του και του συμφωνικού τιτάνα Gustav Mahler.

Το ιδιαίτερο «Κοντσέρτο για κρουστά και ορχήστρα εγχόρδων» του Βάσου Νικολάου θα παρουσιαστεί σε παγκύπρια πρεμιέρα με σολίστ τον Μάριο Νικολάου, Κορυφαίο Α’ στα τύμπανα της ορχήστρας, αναφέρεται.

Η «Συμφωνία αρ. 4» του Gustav Mahler αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες και πιο «ανάλαφρες» συμφωνίες του συνθέτη. Η διαπρέπουσα Ελληνο-Σκωτσέζα σοπράνο Άννυ Φασσέα θα ερμηνεύσει το θαυμάσιο φωνητικό μέρος του Finale, επισημαίνεται.

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

Λευκωσία: Τρίτη 29 Μαρτίου 2022
Θέατρο Παλλάς, Πύλη Πάφου, 20:30

Λεμεσός: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022
Θέατρο Ριάλτο, 20:30

Πάφος: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022
Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, 20:30

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Πέθανε η Βάσω Αλλαγιάννη

Πέθανε η Βάσω Αλλαγιάννη

Έγραψε δημοφιλή τραγούδια όπως το «Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ», «O Υδροχόος», το «Δεν είσαι πουθενά», το «Λεμόνι στην Πορτοκαλιά», ...
Kathimerini.gr
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Κοντραφούρη με τίτλο LΟNDΟN 3, αλλά και κομμάτια από τη δισκογραφία τους ως Flying Jazz με πρωτότυπες συνθέσεις

London 3: George Κontrafouris Τrio

Ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ