ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστασία Δημητριάδου - Με ενδιαφέρει περισσότερο ο κόσμος που δημιουργεί ο καλλιτέχνης γύρω από τη μουσική του

Το πρότζεκτ NAMA DAMA και ο πρώτοςδίσκος το «Confessions to my Songbird» που θα κυκλοφορούσε μέσα του Φλεβάρ

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Η Αναστασία Δημητριάδου είχε μιλήσει στην «Κ» στο πλαίσιο του Φέγγαρος Reacts τον Ιανουάριο για το μουσικό της πρότζεκτ NAMA DAMA. Η Αναστασία το Σάββατο τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, όταν το όχημα Αίαντας εκτόξευσε ριπή νερού επάνω της, προκειμένου να διαλυθεί το συγκεντρωμένο πλήθος. Μιλώντας με την Αναστασία αυτό που είχα καταλάβει είναι πόσο την ενδιαφέρει η μουσική και πως ό,τι κάνει, ό,τι γράφει έρχεται μέσα από την κοινωνική διάδραση. «Με ενδιαφέρει περισσότερο ο κόσμος που δημιουργεί ο καλλιτέχνης γύρω από τη μουσική του και το πώς ο ίδιος καταφέρνει να τραβήξει τον ακροατή/θεατή του μέσα στη δική του διάσταση», μου είχε πει στη συνέντευξή μας.

Αυτές τις μέρες, όπως μου είχε πει, περίμενε να κυκλοφορήσει το «Confessions to my Songbird» και θα ήθελε να κάνει μια παρουσίαση με συναδέλφους μουσικούς και να παίξουν τον δίσκο ζωντανά. «Φυσικά, καταλαβαίνω πως την παρούσα στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη για τέτοιου είδους σχέδια. Αν συνεχιστούν οι περιορισμοί, ίσως να κάνω και μια διαδικτυακή παρουσίαση. Θα δείξει… Πέραν της πρόσφατης μου δουλειάς, θα συνεχίσω να γράφω και να εξελίσσω αυτό που κάνω».

Το πρότζεκτ ΝAΜΑ DAMA της Αναστασίας Δημητριάδου και το «Confessions to my Songbird» που μου επέτρεψε να ακούσω είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που αξίζει να ακουστεί.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Αναστασίας Δημητριάδου.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση