ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σηκώνει αυλαία την Τετάρτη το φεστιβάλ Breach

Ένα φεστιβάκ αφιερωμένο στον Αυτοσχεδιασμό και την Πειραματική Μουσική

ΚΥΠΕ

Το Breach, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στον Αυτοσχεδιασμό και την Πειραματική Μουσική σηκώνει αυλαία την Τετάρτη στο Θέατρο Πόλης-ΟΠΑΠ, στη Λευκωσία.

Ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει ότι φέτος είναι η δεύτερη χρονιά του Breach Festival, σε συνεργασία με το φεστιβάλ Irtijal στο Λίβανο, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στη Βηρυτό και το φεστιβάλ Space21 στο Κουρδιστάν/Ιράκ.

Οι μουσικοί που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ, που ολοκηρώνεται στις 20 Απριλίου, προέρχονται από Κύπρο, Ελλάδα, Λίβανο, Κουρδιστάν/Ιράκ, και Γερμανία. Όλοι ανεξαιρέτως, είναι καταξιωμένοι στον τομέα του αυτοσχεδιασμού και της πειραματικής μουσικής και έχουν μακρά ιστορία εμφανίσεων σε γνωστούς χώρους και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

Στόχος του Breach είναι να ενισχύσει και να υποστηρίξει αυτές τις πρακτικές στην Κύπρο: ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, free jazz, σύγχρονη κλασική μουσική, πειραματική ηλεκτρονική μουσική, sound-art, καθώς και πολλές άλλες αχαρτογράφητες ηχητικές περιοχές.

Στις 20/4 θα πραγματοποιηθεί και εργαστήριο με τίτλο “A New Forge: Materialisms, Sound and Computation” , με τον Emiddio Vasquez.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ