ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο νέο του κομμάτι, ο Τζον Κέιλ κάνει «Night Crawling» με τον Ντέιβιντ Μπόουι

Δείτε το animation βίντεο για το νέο τραγούδι του μουσικού που πάει πίσω στα 70s

Kathimerini.gr

Είχαμε δυο χρόνια να ακούσουμε κάτι από τον Τζον Κέιλ, οπότε και το 2020 κυκλοφόρησε το single «Lazy Day», αλλά συνεργάστηκε και με την Κέλι Λι Όουενς για το κομμάτι της «Corner Of My Sky».

Τώρα ο Τζον Κέιλ κοιτάζει πίσω στα 70s και κυκλοφορεί το νέο κομμάτι του «Night Crawling».

Στο νέο του κομμάτι, ο Ουαλός μουσικός αναπολεί τις στιγμές που είχε μοιραστεί με τον Ντέιβιντ Μπόουι στα 70s και το «Μεγάλο Μήλο».

Όπως λέει και ο ίδιος: «Υπήρχε μία περίοδος στα μέσα της δεκαετίας του ΄70 που εγώ κι ο Ντέιβιντ συναντιόμασταν στην Νέα Υόρκη. Γινόταν πολλή κουβέντα για να δουλέψουμε πάνω σε κάτι, αλλά καταλήγαμε να γυρίζουμε τους δρόμους, μερικές φορές μέχρι να μην μπορούμε να συγκροτήσουμε την σκέψη μας, πόσω μάλλον να κάνουμε κάποιο τραγούδι μαζί».

Ο Κέιλ μοιράστηκε μάλιστα και μια ιστορία από εκείνη την περίοδο: «Ένα βράδυ καταφέραμε να συναντηθούμε για μία συναυλία οικονομικής ενίσχυσης, όπου του έμαθα ένα μέρος στην βιόλα ώστε να μπορούμε να παίξουμε μαζί. Όταν έγραψα το “Night Crawling”, ήταν μια στοχαστική στιγμή πάνω σε μια συγκεκριμένη εποχή. Μιας Νέας Υόρκης που κρατούσε στα χέρια της την τέχνη, αρκετά ισχυρή για να είναι ασφαλής και αρκετά επικίνδυνη για να παραμένει ενδιαφέρουσα. Πάντα πίστευα πως θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να ηχογραφήσουμε μαζί, αυτή την φορά χωρίς να είμαστε συνεχώς ξεμυαλισμένοι».

Το «Night Crawler» συνοδεύει κι ένα animation βίντεο κλιπ δια χειρός Μίκι Μάιλς, στο οποίο…βλέπουμε και τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Το βλέπετε και το ακούτε παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση