ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Brad’s Status»: Η νέα ταινία του Μάικ Γουάιτ, με τον Μπεν Στίλερ

Στην παραγωγή θα βρίσκεται ο Μπραντ Πιτ με την εταιρεία του Plan B Entertainment

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο πολυπράγμων σκηνοθέτης Μάικ Γουάιτ επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με κωμωδία αυτή τη φορά, και μάλιστα με μία κωμωδία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο γνωστός και πολύ αγαπητός κωμικός ηθοποιός Μπεν Στίλερ.

Η κωμωδία τιτλοφορείται «Brad’s Status» και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Σύμφωνα με την πλοκή, ο Στίλερ υποδύεται τον ρόλο ενός ευτυχισμένου οικογενειάρχη, του Μπραντ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στη δουλειά του, έχοντας, κατ’ ακρίβειαν, καριέρα αξιώσεων. Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζει έγκειται στο ότι καταντάει να έχει εμμονές για τα κέρδη και τον πλούτο που έχουν οι παλαιοί συμμαθητές του.

Στη συνέχεια της ιστορίας της ταινίας, ο πρωταγωνιστής μας πηγαίνει ταξίδι μαζί με τον γιο του, με σκοπό να επισκεφτούν γνωστά κολέγια της ανατολικής Αμερικής. Σε αυτό τους το ταξίδι, ο πρωταγωνιστής μας θα αναγκαστεί να ξανασυναντήσει τους παλαιούς του συμμαθητές, αντιμετωπίζοντας όλα τα συσσωρευμένα αισθήματα κατωτερότητάς του.      

Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί και ότι στα ηνία της παραγωγής της ταινίας αναμένεται να δούμε τον Μπραντ Πιτ και την εταιρεία του «Plan B Entertainment». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση