ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το εφάπαξ σε καλλιτέχνες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση σε ειδική πλατφόρμα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την παραχώρηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης (εφάπαξ ποσού), σύμφωνα με σημερινή Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σε επαγγελματίες σε τομείς της πολιτιστικής δημιουργίας και καλλιτέχνες ανακοινώνουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Αναφέρουν ότι «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση σε ειδική πλατφόρμα (http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp10701) στον ιστότοπο του ΥΠΠΑΝ».

 

Σημειώνεται ότι η έκτακτη χορηγία ύψους €900 παραχωρείται σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει τον κόσμο του πολιτισμού και να μετριάσει τις συνέπειες της πανδημίας. Τα χρήματα θα καλύπτουν τους δικαιούχους για τρεις μήνες, δηλαδή αντιστοιχούν 300 ευρώ κάθε μήνα.

Στην πλατφόρμα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών δημοσιεύονται πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες που καλύπτονται, καθώς και ποιες είναι οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται από τους δικαιούχους αιτητές.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 14:00 της Παρασκευής, 15 Μαΐου 2020.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για απορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα είναι: 22809845, 22809831.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X