ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:52
 

Εθνικές κρίσεις – Τόμος 4: Εθνικός Διχασμός

Την Κυριακή 2 Ιουνίου μαζί με την «Κ»

Newsroom K

Γιατί διχάζονται οι Έλληνες τόσο συχνά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα; Γιατί η χώρα έχει χρεωκοπήσει 4 φορές; Μια σε βάθος ανάλυση ειδικά για την «Κ» από κορυφαίους πανεπιστημιακούς. Η νέα εκδοτική σειρά της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», που ήρθε να φωτίσει το παρελθόν, με τα μάτια στραμμένα στο παρόν και στο μέλλον.

O τέταρτος τόμος είναι αφιερωμένος στον Εθνικό Διχασμό ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στις εξελίξεις του 20ου αιώνα.

Η διαφωνία του πρωθυπουργού Ελευθερίου Βενιζέλου και του βασιλιά Κωνσταντίνου Α’ για τη στάση της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι διαμάχες των δεκαετιών του 1920 και του 1930 που την ακολούθησαν σε ένα βιβλίο που υπογράφουν οι Αντώνης Κλάψης και Μανόλης Κούμας.

Ένθετο - Ανάπτυξη και υποδομές στην Κύπρο

Ο τομέας των ακινήτων στην Κύπρο έχει γυρίσει σελίδα. Οι επενδύσεις από μεγάλους developers, κύπριους και ξένους, έχουν δώσει άλλο αέρα στον τομέα των κατασκευών. Μαρίνες, ψηλά κτήρια και πολυτελείς κατασκευές κυριαρχούν και αλλάζουν το πρόσωπο του τομέα των ακινήτων.

Ποιες οι προοπτικές αυτής της ανάπτυξης, ποια τα βήματα που πρέπει να γίνουν για ενίσχυση των αναπτύξεων, πώς αναβαθμίζονται οι υποδομές, ποιος ο ρόλος του προγράμματος των πολιτογραφήσεων. Όλα αυτά τα ερωτήματα καλούνταινα απαντήσουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του τομέα, στο ένθετο της εφημερίδας Η Καθημερινή με θέμα Ανάπτυξη - Υποδομές.  

Το ένθετο περιλαμβάνει άρθρα, ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους ίδιους τους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, καθώς και άλλους σημαντικούς παράγοντες όπως είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων, ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων, και το ΕΤΕΚ.

Στο ίδιο πακέτο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «Beautiful People».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Τελικά, ήταν τόσο απλό

«Γεννημένοι και εκπαιδευμένοι (από κοινωνία, σχολείο και εκκλησία) πικροφέροντες (πίκριες) »
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  19:05

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X