ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινο Κρέας: Το αντίκτυπο της υψηλής κατανάλωσης

Well.cy

Το κόκκινο κρέας, όπως το βοδινό, το αρνί και το χοιρινό, είναι πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνη, σίδηρος, ψευδάργυρος και βιταμίνες του συγκροτήματος B. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωσή του έχει συνδεθεί με αρκετούς κινδύνους για την υγεία, όπως καρδιοπάθειες, καρκίνο και παχυσαρκία.

Κίνδυνοι στην υγεία

Διαβάστε τη συνέχεια στο πόρταλ υγείας και ευεξίας well.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Well.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Ειδικευμένοι θεραπευτές μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη χρήση των χεριών σας, έτσι ώστε να επιστρέψετε σε ...
Kathimerini.gr
 |  ΥΓΕΙΑ
Κάντε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας όσο το δυνατόν καλύτερα ακολουθώντας αυτές τις στρατηγικές
Kathimerini.gr
 |  ΥΓΕΙΑ
Λειτουργούμε κυρίως ασυνείδητα, μηχανικά, δεδομένου ότι το μυαλό μας ταξιδεύει κατά μέσο όρο 47% του χρόνου που είμαστε ...
 |  ΥΓΕΙΑ
X