ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

ΠΑΣΥΚΙ: Ζητά ενημέρωση για τον θάνατο ασθενή που έκανε αιμοκάθαρση

Διαπιστώνει προσπάθεια μετάθεσης και απόδοσης ευθυνών στους Ιατρούς Νεφρολόγους της Νεφρολογικής κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι.) με ανακοίνωσή της, καλεί το Υπουργείο Υγείας και την αρμόδια διοίκηση της Διεύθυνσης Λάρνακας – Αμμοχώστου Ο.Κ.Υπ.Υ, όπως τοποθετηθούν και ενημερώσουν την κοινωνία, σε σχέση με το θάνατο πολίτη ο οποίος υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι., σε ανακοίνωση αναφέρει ότι διαπιστώνει προσπάθεια μετάθεσης και απόδοσης ευθυνών στους Ιατρούς Νεφρολόγους της Νεφρολογικής κλινικής του Γ. Ν. Λάρνακας. Ζητά από το Υπουργείο Υγείας και τον Ο.Κ.Υπ.Υ, να ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Αιμοκάθαρσης του Γ. Ν. Αμμοχώστου, από την στιγμή που έγιναν γνώστες και αποδέχτηκαν το αίτημα παραχώρησης άδειας ανάπαυσης.

«Θα πρέπει να ενημερώσουν για τις λύσεις και με ποιους τρόπου τις εφάρμοσαν. Μήπως εφαρμόζοντας την διαδικασία ακύρωσης των ραντεβού; Και τέλος θα πρέπει να απαντήσουν ποιες είναι οι συνολικές επιπτώσεις προς τους επηρεαζόμενους ασθενείς», αναφέρει η ΠΑΣΥΚΙ.

Σημειώνει επίσης ότι "τέτοιου είδους διοικητικές πράξεις, όπως και η αποφυγή επίσημης τοποθέτησης εκ μέρους της Διεύθυνσης Λάρνακας - Αμμοχώστου είναι που αμαυρώνουν την εικόνα των Κρατικών Νοσηλευτηρίων και ως εκ τούτου αναμένουν την επέμβαση του ίδιου του Υπουργείου Υγείας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X