ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΠΑΣΥΞΕ: Ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις για διακοπές στην Κύπρο

Εγχώριες διακοπές θα επιλέξουν οι Κύπριοι λόγω κρίσης

ΚΥΠΕ

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ότι θα επιδείξουν φέτος οι Κύπριοι για τον κατάλογο με τις ειδικές προσφορές του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο ΠΑΣΥΞΕ «συνεπής στην πολιτική που χάραξε εδώ και αρκετά χρόνια για την ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού, διευρύνει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών με σημαντική έκπτωση, για τους συμπατριώτες μας, στον καλοκαιρινό κατάλογο του από 116 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών, μελών του Συνδέσμου, και προτείνει διακοπές στην Κύπρο».

Ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρει ότι ιδιαίτερα φέτος η έκδοση του αναβαθμισμένου καταλόγου του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Κύπριους, οι οποίοι ένεκα και της οικονομικής κρίσης, θα επιλέξουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για τον Απρίλιο οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €15.75 το άτομο σε studio (για διαμονή 2 ατόμων) και από €20.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).

Ο σχετικός καλοκαιρινός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές διατίθεται για τους ενδιαφερόμενους προς άμεση αξιοποίηση, ενόψει και των διακοπών του Πάσχα, στις ιστοσελίδες: www.cyprushotelassociation.org , www.visitcyprus.biz , www.visitcyprus.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση