ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σύσκεψη στο Αρχηγείο για το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ

Με στόχο την καλύτερη οργάνωση του σημαντικού αγώνα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: cfa.com.cy

Σύσκεψη με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (18:00, ΓΣΠ) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας στη Λευκωσία.

Την σύσκεψη , η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συγκάλεσε ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κ. Ανδρέας Κυριάκου. Την ΚΟΠ εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Ανθούλης Μυλωνάς και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Σταύρος Σταύρου.

Εκ μέρους της ΑΕΛ ήταν οι κύριοι Μιχάλης Χαραλάμπους και Πλουτής Αβραάμ και εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ οι κύριοι Βάσος Ηλιάδης και Νεκτάριος Πετεβίνος.

Έδωσαν επίσης τον παρών τους εκ μέρους της Αστυνομίας  ο Υπεύθυνος Επιχειρήσεων του Αρχηγείου κ. Σίμος Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας κ. Λάμπρος Παπαθεοδότου και ο κ. Λευτέρης Χριστοδούλου που θα είναι ο Υπεύθυνος Αξιωματικός στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.

«Στόχος όλων μας είναι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας από αυτούς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και ως αστυνομία, τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή. Ζητούμε τη συνεργασία όλων για να πετύχουμε στο έργο μας. Είναι πολύ σημαντικό οι εκπρόσωποι των Σωματείων, μέσω δηλώσεων και ανακοινώσεων να προσπαθούν να κατευνάζουν τους οπαδούς τους και όχι το αντίθετο» ήταν η τοποθέτηση του κ. Κυριάκου.

«Οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε να διεξαχθεί ένας αθλητοπρεπής αγώνας όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων. Τύχαμε άψογης φιλοξενίας από τη διοίκηση της ΑΕΛ στον μεταξύ μας αγώνα στο Τσίρειο για το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να την ανταποδώσουμε ενώ θα κάνουμε και όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τους φιλάθλους μας για να συμπεριφερθούν ορθά», ανέφερε εκ μέρους της Διοίκησης του ΑΠΟΕΛ ο κ. Βάσος Ηλιάδης.

Εκπροσωπώντας την ΑΕΛ, ο κ. Μιχάλης Χαραλάμπους ανέφερε: «Ως ΑΕΛ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το ΑΠΟΕΛ. Διατηρούμε άψογες σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο ενώ όσα χρόνια είμαστε στη διοίκηση, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια προς τον κόσμο μας για να συμπεριφέρεται σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Το ίδιο θα κάνουμε και ενόψει του αγώνα της Τρίτης».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε στη σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των Σωματείων και της αστυνομίας. «Ως ΚΟΠ, είμαστε στη διάθεση όλων για να βοηθήσουμε στο βαθμό που μπορούμε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα», πρόσθεσε ο κ. Μυλωνάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση