ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο κόουτς… σχεδιάζει

Ο Καϊάφας έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Κώστας Καϊάφας (του οποίου η παραμονή είναι θέμα καθαρά τυπικό) έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ήδη μέσα από τα… επί θητείας του παιχνίδια, έχει διαμορφώσει ολοκληρωμένη σχεδόν άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του και έχει εντοπίσει σε σημαντικό  βαθμό τις ανάγκες της ομάδας.

Μαζί με τους συνεργάτες του άρχισαν να κάνουν σκέψεις, αλλά και να βλέπουν και υποψήφιους ποδοσφαιριστές (αυτό έκανε για παράδειγμα χθες στην Αθήνα) που ενδεχόμενα να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ένα πολύ βασικό στοιχείο της αναζήτησης τους είναι  το ότι κοιτάνε συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστές που έχουν «γεμάτη» χρονιά. Δεν φέρονται διατεθειμένοι να εντάξουν στο δυναμικό της Ομόνοιας ποδοσφαιριστές με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Με βάση τις εκτιμήσεις, η Ομόνοια αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές. Και αυτοί θα είναι, κατά τις πρώτες ενδείξεις, τουλάχιστον τέσσερεις. Ένας στην άμυνα, δυο στο κέντρο και ένας στην επίθεση.

Η αναμέτρηση με τον Ερμή, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να πιάσουν τον αντίπαλο στην τέταρτη θέση.

Ανέβασαν στροφές οι δύο
Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μέρος του κανονικού προγράμματος σε συνδυασμό με ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντράντε και Ασίς.

Όσο αφορά στον Κόλιν Μπρουκς, που ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή (16/04) προπόνηση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεραπευτική αγωγή.

Για αύριο (18/04) υπάρχει καθορισμένη πρωινή προπόνηση για τους «πράσινους».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση