ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε παραίτηση καλεί την Γιωρκάτζη ο Θεμιστοκλέους

Αυστηρή επιστολή του βουλευτή του Συναγερμού

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Παρέμβαση στα όσα δημόσια τεκταίνονται από την περασμένη Κυριακή και έχουν να κάνουν με τις αποκαλύψεις της «Κ» για την σχέση στενών συγγενικών προσώπων της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και την MIG έκανε και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Ο βουλευτής Λεμεσού του Συναγερμού μετά και την απάντηση της κ. Γιωρκάτζη απορρίπτει δημόσια  τα όσα υποστήριξε η διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας.

Μάλιστα στο καταληκτικό σημείο σχετικ’ης επιστολής του ο κ. Θεμιστοκλέους αναφέρει χαρακτηριστικά: 
«Τυχόν εμμονή της κ. Γιωρκάτζη στο να συνεχίσει να είναι η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας θα επιβεβαιώσει και θα διασφαλίσει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι η ατιμωρησία των υπαιτίων, ηθικών και φυσικών αυτουργών, της καταστροφής και της τραγωδίας μας, θα οφείλεται εν πολλοίς στην παρακμή των θεσμών, δηλαδή στην παρακμή των συνειδήσεων των κατόχων τους». 

Ο Βουλευτής Λεμεσού κάνοντας μια γενική αναφορά στην ανάγκη εξυγίανσης των θεσμών αλλά και στην ακεραιότητα που θα πρέπει να διακρίνει όσους κατέχουν θεσμικές θέσεις εμφανίζεται πεπεισμένος  ότι «στενοί συγγενείς της κ. Γιωρκάτζη, βρίσκονται στην υπηρεσία ανθρώπων, που τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους όχι μόνο έχουν ΑΜΕΣΗ σχέση με τα στοιχεία, την πληροφόρηση και με τις αποφάσεις που καλείται για να πάρει, όχι μόνο αυτά τα συμφέρονται ακριβοπληρώνονται με μεγάλες θυσίες από τον λαό μας, αλλά εξακολουθούν να στρέφονται με μεγαλύτερη θρασύτητα και εναντίον των συμφερόντων της χώρας».

Τέλος ο κ. Θεμιστοκλέους σημειώνει. «Αναφορικά δε με την ανακοίνωση της κ. Γιωρκάτζη, η απάντηση μου είναι ότι : Σύζυγος εν διαστάσει γίνεται και υπάρχει. Θυγατέρα εν διαστάσει ούτε γίνεται ούτε υπάρχει!»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση