ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καϊάφας: «Δύσκολα με ΑΕΚ»

Δηλώλεις του τεχνικού της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία αναμένει δυνατή, επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο Κώστας Καϊάφας, που τόνισε πως επιβάλλεται να βγάλουν χαρακτήρα για να φτάσουν στη νίκη, εντός έδρας.

Τι δήλωσε για:

Τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, από τον οποίο θέλουμε τη νίκη. Σύμφωνα με το τι έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αναμένουμε ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Η ΑΕΚ ψάχνει τη διάκριση και τους βαθμούς, συνεπώς την περιμένουμε δυνατή. Όμως, παίζουμε στη δική μας έδρα και θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Το τελευταίο παιχνίδι: «Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα κυλούσε όπως το θέλαμε, όμως δυστυχώς ήρθε η στιγμή της κόκκινης κάρτας. Δεν είναι δυνατό σε κάθε αγώνα να πετυχαίνουμε το στόχο μας από το ημίχρονο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε εύκολα. Να μην ξεχνάμε πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν και ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή».

Τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση