ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χτύπημα με νόημα κατά δικηγόρου

Από την πυρκαγιά και τα τρία αυτοκίνητα του δικηγόρου υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Των Γιώργου Μιχαηλίδη - Γιάννη Κωστακοπουλου

«Παρανάλωμα του πυρός» έγιναν γύρω στην μία μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, τρία αυτοκίνητα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια, δικηγόρου. Τα οχήματα βρισκόταν σταθμευμένα, έξω από τη κατοικία των ιδιοκτητών τους στην Έγκωμη. 

Η Αστυνομία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα μη σποκλειόμενων των επαγγελματικών διαφορών του παραπονούμενου με άλλα πρόσωπα. Σημεριώνεται ότι ο εν λόγω δικηγόρος είναι εκ των νομικών συμβούλων της Τράπεζας Κύπρου. Αστυνομική πηγή ανέφερε στην «Κ» ότι ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν υποπτεύεται κανέναν. Από τη φωτιά προκλήθηκε ανησυχία στην πυκνοκατοικημένη περιοχή ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.  Από την πυρκαγιά και τα τρία αυτοκίνητα  υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. 

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες περιέλουσαν και τα τρία αυτοκίνητα με εύφλεκτη ύλη, την οποία πυροδότησαν στη συνέχεια.  Η σκηνή φρουρείται και το πρωί για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις. Εκ  πρώτης,  τα ελατήρια της κακόβουλης ενέργειας αποδίδονται  σε προσωπικές διαφορές

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X