ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Η Σαλαμίνα δεν είναι ΕΝΑΔ

Ιακοβένκο και Κάλβο έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Είναι γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ξενέρωσαν εκ νέου χθες τους φίλους της ομάδας παρά το γεγονός ότι βρήκαν τελικά τον τρόπο να αποφύγουν την γκέλα ολκής.  Είναι αυτό όμως αρκετό; Σίγουρα όχι.

Η αντίδραση της  άμυνας της ομάδας στα γκολ της ΕΝΑΔ ήταν χειρότερη και από ομάδα αγροτικού και σίγουρα δικαιολογημένα φέρνει προβληματισμό. Πάλι καλά που βρέθηκαν οι Κάλβο και Ιακοβένκο για να μην χαθεί η χρονιά από τον Οκτώβρη.

Ο Αντρέ Πάους πρέπει επιτέλους να πάρει τα μέτρα του γιατί η επικίνδυνη εικόνα της ομάδας του μεσοαμυντικά  κυρίως οδηγεί σε άσχημα μονοπάτια. 

Τα δράματα λοιπόν αποφεύχθηκαν στην Πόλη Χρυσοχούς και η προσοχή επικεντρώνεται τώρα στο πολύ δύσκολο και σημαντικό ταυτόχρονα παιχνίδι της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο ‘’ Αμμόχωστος’’.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι ΕΝΑΔ και δεν θα συγχωρέσει σε καμία περίπτωση παρόμοια λάθη που έγιναν στην Πάφο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετική ομάδα φέτος, έχει φοβερές αρετές μεσοεπιθετικά αλλά και σωστή τακτική ανασταλτικά. Μια ματιά στην βαθμολογική της θέση αλλά και στα στατιστικά της στοιχεία είναι αρκετή για αποδείξεις. Επιπλέον θυμίζουμε και την τεσσάρα στον ευρωπαίο Απόλλωνα.

Οι απαιτήσεις του αγώνα είναι πολύ ψηλές λοιπόν και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει η ‘’Κυρία’’ τη νίκη. Σίγουρα θα έχουμε εκ νέου αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Λαϊφης επέστρεψε με γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενώ στα  πλην είναι η τιμωρία του Κάλβο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση