ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Aπό ντέρμπι σε ντέρμπι

Τρία ματς στο σημερινό πρόγραμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπήκαμε ήδη στη 10η αγωνιστική, καθώς χθες Παρασκευή ο Απόλλωνας υποδέχτηκε το ΑΠΟΕΛ στην αυλαία της αγωνιστικής (0-0). Μια στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου και οι αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα Σάββατο, με το ντέρμπι του ΓΣΠ ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΛ (16:00) να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Μπορεί οι πράσινοι ακόμη να ψάχνονται για να βρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα, ωστόσο αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι παίχτες πως δεν χωρούν άλλες απώλειες, κυρίως μέσα στο σπίτι τους. Γι’ αυτό και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα τρίποντα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο για να ανέβουν βαθμολογικά και να δώσουν και λίγη χαρά στον κόσμο τους.

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι, στο ντεμπούτο του Χριστάκη Χριστοφόρου στον πάγκο, αναζητούν κι αυτοί την επιστροφή στα τρίποντα μετά από τρία παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Δυσκολεύονται στο ΓΣΠ κόντρα στους πράσινους ωστόσο δεν χωρούν άλλες απώλειες στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τους στόχους τους.

Στις 17:00 η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο. Παιχνίδι με φαβορί την «Κυρία», η οποία καλείται να το αποδείξει αυτό εμπράκτως και στο γήπεδο, κόντρα σε μια ομάδα που έκοψε βαθμούς πριν δυο βδομάδες από το ΑΠΟΕΛ.

Μια ώρα μετά ο Οθέλος φιλοξενεί την Αγία Νάπα. Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για τα χαμηλά στρώματα, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για τον ίδιο λόγο: τη βαθμολογική άνοδο που θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες 2 θέσεις της βαθμολογίας.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου
19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (0-0)

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου
16:00 Ομόνοια – ΑΕΛ (Primetel)
17:00 Δόξα – Ανόρθωση (Cytavision Sports)
19:00 Οθέλλος Αθηαίνου – Αγία Νάπα (Cytavision Sports)

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου
18:00 Νέα Σαλαμίνα – Ερμής (Cytavision Sports)

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου
19:00 Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ Λάρνακας (Cytavision Sports)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση