ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Μαρίνος Καλλής νέος πρόεδρος των ΚΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσε η κυβέρνηση

ΚΥΠΕ

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών Μαρίνος Καλλής είναι από το μεσημέρι ο νέος πρόεδρος της εταιρείας.

Ο κ. Καλλής ο διορισμός του οποίου αποφασίσθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο θα καλύψει την κενή θέση μετά την παραίτηση του Μάκη Κωνστγαντινίδη.

Παράλληλα το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να αντικαταστήσει με υπηρεσιακούς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (Πέτρου, Χειμώνα, Γαβριήλ και Γιαννάκη) με υπηρεσιακούς διοικητικούς συμβούλους από τα Υπουργεία Οικονομικών, Ενέργειας και Συγκοινωνιών”

Το νέο ΔΣ των ΚΑ
Πρόεδρος διορίζεται ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος Μαρίνος Καλλής, μέλη παραμένουν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γιώργος Καλλής.

Οι νέοι σύμβουλοι από τα τρία Υπουργεία είναι ο Αντώνης Λεμεσιανός από το Υπουργείο Συγκοινωνιών, ο Γιώργος Παντελή από το Υπουργείο Οικονομικών και ο Κωνσταντίνος Καραγιώργης από το Υπουργείο Εμπορίου.


Νέο σχέδιο επεξεργάζεται το ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών
Νέο σχέδιο επεξεργάζεται η διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών, το οποίο ελπίζει να εφαρμοστεί με τη συνεργασία του προσωπικού, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών, συνήλθε χθες σε συνεδρία και με την ανακοίνωσή του ομόφωνα θέλει να στείλει τις ευχαριστίες του στο επιβατικό κοινό  για την εμπιστοσύνη, και τη συνεχιζόμενη στήριξη του παρά τις αντίξοες συνθήκες, τα προβλήματα και τα καθημερινά αρνητικά δημοσιεύματα για το μέλλον της εταιρείας.

“Αυτή η στήριξη επιτρέπει στο στόλο μας να συνεχίσει να πετά και να εξυπηρετεί τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του τόπου μας”, τονίζει.

Στόχος μας παραμένει η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές, προστίθεται, ενώ αναφέρεται ότι διοίκηση της Εταιρείας επεξεργάζεται νέο  σχέδιο, το οποίο ελπίζει να εφαρμοστεί με τη συνεργασία του προσωπικού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση