ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις

Πέντε παίκτες στην πόρτα της εξόδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Του Πέτρου Παπαγιώργη

Η περιθωριοποιημένη από χθες τετράδα των «πρασίνων» ποδοσφαιριστών (Γκριγκαλασβίλι, Ράμος, Ρόντρι και Σκαραμοτσίνο) ενδέχεται να επεκταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει σκέψη όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές τεθούν σε τροχιά εξόδου από το «Ηλίας Πούλλος». Όπως για παράδειγμα οι Φοφανά και  Στεπάνοφ. Είναι πιθανό να λεχθεί και σε αυτούς, ή στον ένα από αυτούς να «πάρει τα μπογαλάκια του». 
 
Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι τέσσερις που έχουν πάρει την ειδοποίηση, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως  φεύγουν από την Ομόνοια. Άπαντες, σύμφωνα με τη δήλωση του επί του Τύπου εκπρόσωπου της ομάδας Ανδρέα Δημητρίου, «έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία και προσφορά τους και τους αναφέρθηκε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα χρησιμοποιούνται. Και εναπόκειται στους ίδιους πως θα διαχειριστούν τη νέα τάξη πραγμάτων. Σε περίπτωση που κάποιοι ζητήσουν να αποχωρήσουν, το θέμα θα συζητηθεί με την διοίκηση».

Με βάση τις πληροφορίες μας οι Ρόντρι, Γκριγκαλασβίλι και Ράμος θα προτιμήσουν την αποχώρηση. Ο πρώτος πάει στην Ισπανία, ενώ οι άλλο δυο αναμένεται να ψάξουν και αυτοί για άλλη ομάδα. Για το Σκαραμοτσίνο, που η συμπερίληψη του στη λίστα αποτέλεσε τη μικροέκπληξη είναι δύσκολα τα πράγματα. Διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, η δε αμοιβή του είναι σαφώς ψηλότερη των λοιπών. Αν βρει ομάδα, αλλάζει το πράγμα.
 
Να μη ξεχνιόμαστε. Το Σαββάτο έχει αγώνα. Αντίπαλος η Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ.  Πέραν από τους «τέσσερις» ο Κώστας Καϊάφας αναμένει να δει τι θα γίνει με τον Ακουισταπάτσε ο οποίος προσβλήθηκε  από ίωση. Αν δεν καταστεί δυνατό να τεθεί στη διάθεση του,τότε υπάρχει προβληματισμός για το κέντρο της άμυνας, αφού είναι εκτός και ο Σκαραμοτσίνο. Υπάρχει η επιλογή του Στεπάνοφ, αλλά και του Σερζίνιο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση