ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υποτροφίες σε αριστούχους για προπτυχιακές σπουδές στο CIIM

Πέντε πλήρεις υποτροφίες σε αριστούχους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Επ’ ευκαιρία των 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το CIIM προσφέρει πέντε πλήρεις υποτροφίες σε αριστούχους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ή άλλων λόγων, δεν μπόρεσαν να σπουδάσουν. Οι υπότροφοι που θα επιλεγούν κατόπιν προσωπικής συνέντευξης, θα είναι μεταξύ των πρώτων φοιτητών που θα ενταχθούν στο προπτυχιακό πρόγραμμα του CIIM στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Bachelor in Business Administration (ΒΒΑ), που αρχίζει στις 2 Φεβρουάριου του 2015.

Οι επιτυχόντες θα  τυγχάνουν πλήρους υποτροφίας καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών τους δεδομένου ότι διατηρούν άριστη επίδοση. Σημειώνεται ότι οι υποτροφίες αυτές ισχύουν μόνο για την εισδοχή του Φεβρουαρίου 2015 και όχι για την εισδοχή του Σεπτεμβρίου του  2015.

Το τετραετές CIIM BBA είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει την ακαδημαϊκή αριστεία με την  πρακτική εξάσκηση,  την προσωπική ανάπτυξη με την  επαγγελματική ανέλιξη, την επιχειρηματικότητα με τις ηθικές αξίες και τη διοικητική επιστήμη με την κοινωνική ευθύνη.  Το πρόγραμμα προσφέρει μια απαράμιλλη φοιτητική εμπειρία και ευκαιρίες   φοίτησης, μαθητείας  και εργοδότησης τόσο στη Κύπρο, όσο και σε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και εταιρείες του εξωτερικού, καθώς και πολλαπλές απαλλαγές για απόκτηση επαγγελματικών τίτλων όπως το ACA, ACCA και το CIMA.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική από μόνιμους και επισκέπτες καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας που κάνουν τη φοίτηση απόλαυση και τη μάθηση κατάκτηση. Για τον κάθε μαθητή ορίζεται  ένας μέντορας(tutor) που του παρέχει ατομική καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Οι φοιτητές εντάσσονται  σε  επιχειρηματικές  ομάδες που συνεργάζονται διαδραστικά στη μάθηση και την εφαρμογή της στη πράξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2015 μαζί με   δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την αριστεία τους (π.χ.  Απολυτήριο με γενικό βαθμό 18+, ή 3 GCSE  με βαθμούς ΑΒΒ,  ή  βαθμό πρόσβασης  Παγκύπριων Εξετάσεων 17+,  ή βαθμό  International Baccalaureate 32+), καθώς και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (π.χ. IELTS, GCSE, TOEFL). 

Ο επιτυχόντες, αφού πρώτα καλύψουν  το βασικό κορμό του προγράμματος, θα επιλέξουν κατά  τον τρίτο χρόνο των σπουδών τους μεταξύ των ακόλουθων 4 περιζήτητων  τομέων  εξειδίκευσης:

• Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων (International Business Management)
• Πληροφορική Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Information Technology)
• Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα (Innovation & Entrepreneurship)
• Χρηματοοικονομική και Διοικητική Λογιστική (Financial & Managerial Accounting)

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα τύχουν ατομικής βοήθειας για εξεύρεση εργασίας, ή  για δημιουργία δικής τους επιχείρησης (start-up), ή για μεταπτυχιακές σπουδές  μέσω του γραφείου σταδιοδρομίας του CIIM και της δικτύωσής τους με μεγάλο αριθμό συνεργαζομένων εταιρειών και πανεπιστημίων στη Κύπρο και το εξωτερικό.

Με το νέο αυτό πρόγραμμα, το  CIIM επεκτείνει και στο προπτυχιακό επίπεδο το  ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων, για το οποίο φημίζεται διεθνώς, όπως τα  προγράμματα MBA και  MPSM  του CIIM που είναι τα μόνα στην Κύπρο που έχουν πετύχει τριπλή διεθνή αξιολόγηση - πιστοποίηση από ΣΕΚΑΠ- ΚΥΣΑΤΣ (Κύπρος), ΑΜΒΑ (Λονδίνο) και EPAS (Βρυξέλλες).

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Θεοδώρα Πετάση  στο 22462246, ή με  email στο  admissions@ciim.ac.cy  ή να επισκεφθούν την  ιστοσελίδα www.ciim.ac.cy/bba.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση