ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - Νέα Σαλαμίνα 3-0: Μεστή εμφάνιση και νίκη

Μεστή εμφάνιση και νίκη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Με τον καλύτερο τρόπο θα αποχαιρετίσει το 2014 η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας, έφτασαν στους 22 βαθμούς και έπιασαν την ΑΕΚ στη 4η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ήταν ουσιαστική και κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Κιρμ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ ο Ποτέ πέτυχε το 10ο του προσωπικό γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Ο Ρούμπιο στο 92ο λεπτό έκανε το 3-0 και έβαλε το κερασάκι στη τούρτα.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης δεν υπήρξε η μεγάλη φάση. Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να αποκτήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους. Όσο περνούσε ο χρόνος η Ομόνοιας η Ομόνοια ανέβαζε στροφές.
Οι «πράσινοι» μετά το 20΄ έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα προειδοποίησε με τις ευκαιρίες των Ασίς, Φοφανά και Μαργκάσα. Η Ομόνοια έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 43ο λεπτό με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κιρμ. Ο Σλοβένος πέτυχε το 2ο του φετινό γκολ με την Ομόνοια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως καλύτερα μέσα στο παιχνίδι και προσπάθησαν να επιτεθούν. Στο 51΄ ο Πεδρίτο έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως ο Μορέιρα απόκρουσε θεαματικά σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα η Ομόνοια πέτυχε και 2ο γκολ. Έγινε ένα μελέ μέσα στην περιοχής της Σαλαμίνας, η μπάλα κατέληξε στον Ποτέ ο οποίος με ένα κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 58΄ ο Ποτέ βρέθηκε απέναντι από το Μπρουκς όμως δεν κατάφερε να το νικήσει.

Το 2ο γκολ βοήθησε πάρα πολύ τους παίκτες της Ομόνοιας οι οποίοι απελευθερώθηκαν από το οποιοδήποτε άγχος και απέδωσαν καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Σαλαμίνα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και να πιέσουν την άμυνα της Ομόνοιας. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Ρούμπιο στο 92ο λεπτό κάνοντας το 3-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ομόνοια:Μορέιρα, Λομπιανίτζε, Μαργκάσα, Ακουσιταπάτσε, Σερτζίνιο, Φυλακτού, Οικονομίδης, Ασίς (87΄ Σαμμούτης), Φοφανά (76΄ Ρούμπιο), Κιρμ (85΄ Παναγιώτου), Ποτέ

Νέα Σαλαμίνα:Μπρουκς, Γκράιμς, Μιντίκκης, Μοντέιρο, Λεάντρο, Μπάμπα (62΄ Κρστιτς), Λαμπρόπουλος, Λεόν (81΄ Τσιντί), Εζέ, Πεδρίτο (62΄ Βιλέλα), Ενρίκε

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση