ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Βλέπει στόπερ στη Γερμανία

Σε ολιγοήμερη άδειά βρίσκονται από την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Tου Πέτρου Παπαγιώργη

Κοντά σε κεντρικό αμυντικό βρίσκεται η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μελετάται επισταμένα μια καλή περίπτωση  ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Γερμανίας, στη Μπουντεσλίγκα Β’ .

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αποτελεί ανάγκη μετά την αποχώρηση των Άνθονι Σκαραμοτσίνο και Μίλαν Στεπάνοφ, αφού για τη θέση αυτή υπάρχoυν στο δυναμικό, ο Γιόνας Ακουισταπάτσε και ο νεαρός Κoνομής. Οι Σερζίνο και Ούτσα Λομπιανίτζε, είναι κατά συνθήκην  κεντρικοί αμυντικοί.

Από κει και πέρα, υπάρχει προσανατολισμός για απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, αφού μένει μια θέση μετά την επανένταξη του Σκέμπρι και την αναμενόμενη (επανένταξη) του Λεάντρο. Το ερώτημα είναι, αν αυτός ο ποδοσφαιριστής, θα είναι χαφ, ή ακραίος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μίλαν Στεπάνοφ, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρόντρι και Ανθονι Σκαραμοτσίνο, έχουν αποχωρήσει, ενώ ενδέχεται να  επέλθουν και άλλες αποχωρήσεις εντός των ημερών.


Σε ολιγοήμερη άδειά βρίσκονται από την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 του μήνα για την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση