ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Έκανε «καμ μπακ»

Ο Γιώργος Οικονομίδης ήταν και πάλι εξαιρετικός ειδικά στην επανάληψη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η Ομόνοια είχε χθες εξαιρετική απόδοση στην επανάληψη. Έλαμψε πραγματικά, έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και τελικά… σκόραρε, απονέμοντας τοιουτοτρόπως, δικαιοσύνη στην έκβαση του χθεσινού αγώνα.

 Ο Γιώργος Οικονομίδης ήταν και πάλι εξαιρετικός ειδικά στην  επανάληψη, ο Ερολντ Γκουλόν, ήταν βράχος απροσπέλαστος στην άμυνα, ενώ γενικότερα, οι ποδοσφαιριστές στην πλειοψηφία τους είχαν θετική παρουσία… εισπράττοντας δικαιωματικά το χειροκρότημα των  14 χιλιάδων περίπου οπαδών της ομάδας που πήγαν στο ΓΣΠ. 

Αυτός όμως που ήταν άξιος θαυμασμού  και πήρε τα περισσότερα εύσημα ήταν ο Γκαουσού Φοφανά. Ο βραχύσωμος Ιβοριανός πέτυχε την ισοφάριση με ένα εκπληκτικό και φοβερό σε δύναμη σουτ, οκτώ λεπτά πριν τη λήξη. Είχε προειδοποιήσει με σουτ στο δοκάρι στο 71’ . Αυτά  ήταν τα …χάι λάιτς μιας γενικότερης παρουσίας που συνέτεινε σε μεγάλο βαθμό στη μεταμόρφωση της  Ομόνοιας στην επανάληψη και στην  επίτευξη της ισοφάρισης.

 Μπήκε μέσα στο  65’  στη θέση του Ράμος και η δεξιά πλευρά της Ομόνοιας… απογειώθηκε. Ταχύτατος και διεισδυτικός, προκαλούσε συνεχώς ρήγματα στον αντίπαλο.  Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν η συνέχεια της ανοδικής του πορείας  που άρχισε με τα παιχνίδια Κυπέλλου με Αγία Νάπα και την Καρμιώτισσα. Ο Γκαουσού  Φοφανά, που ήταν η πρώτη χρονικά, φετινή μετεγγραφή της Ομόνοιας, ξεκίνησε εξαιρετικά τη χρονιά με τις εμφανίσεις του στα Ευρωπαϊκά ματς.  Σταδιακά η απόδοση του έπεσε και οι συμμετοχές του στην αρχική ενδεκάδα, αραίωσαν.

Μάλιστα τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε φήμη για αποχώρηση του από την ομάδα. Με τη χθεσινή του εμφάνιση έδειξε ότι …επέστρεψε  συμπληρώνοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Με το δε χθεσινό γκολ, έφθασε τα τρία στο πρωτάθλημα. Και με βάση  τις ενδείξεις, δεν θα μείνει …εδώ.  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση