ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτοί που ξεχώρισαν

Οι διακριθέντες της 22ης αγωνιστικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Η 22η αγωνιστική ήταν πιο «φτωχή» αφού σημειώθηκαν μόλις εννιά γκολ. Παρ’ όλα αυτά ξεχωρίσαμε κάποιους παίκτες οι οποίοι είχαν σημαντική συμβολή στις επιτυχίες των ομάδων τους.

Το επιθετικό δίδυμο Παπουλής-Γκίε είναι το πιο παραγωγικό στο πρωτάθλημα. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει συνολικά 20 γκολ! Ο Παπουλής πέτυχε το 11ο του φετινό γκολ και έπιασε τον Ονίλο του Ερμή στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Γκίε πέτυχε το 9ο του γκολ και έπιασε τον Αντρέα Μακρή στη 3η θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Μίκαελ Ποτέ με 15 γκολ.

Σημαντική ήταν και η συμβολή του Νέστωρα Μυτίδη στην ευρεία νίκη της ομάδας του απέναντι στη Δόξα με 4-1. Ο Κύπριος επιθετικός πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2015 και έφτασε συνολικά τα τέσσερα γκολ.

Ο Γκαουσού Φοφανά πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αγωνιστικής και αποδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της Ομόνοιας. Ο Ιβοριανός έπιασε ένα δυνατό κεραυνό από το ύψος της περιοχής και άφησε άγαλμα τον Ούρκο Πάρντο. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Φοφανά στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ομόνοιας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση