ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Emirates ξεκινά καθημερινή υπηρεσία στο Μπαλί

Η καθημερινή υπηρεσία θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου

Δελτίο Τύπου

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και τόπων ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια νέα καθημερινή υπηρεσία προς το νησί του Μπαλί στην Ινδονησία, από τις 3 Ιουνίου 2015.

Ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ινδονησίας με πανέμορφα βουνά και γραφικές παραλίες, το Μπαλί είναι ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός που υποδέχθηκε πάνω από 3,7 εκατομμύρια αφίξεις τουριστών το 2014. Η νέα υπηρεσία της Emirates θα προσθέσει στην παγκόσμια συνδεσιμότητα του Μπαλί, τονώνοντας περαιτέρω την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Το Μπαλί θα είναι ο 148ος παγκόσμιος προορισμός της Emirates, προσθέτοντας στο δίκτυο δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού, που αυτή τη στιγμή εκτείνεται σε 23 προορισμούς σε 13 χώρες. Η απευθείας υπηρεσία μεταξύ του Ντουμπάι και του Μπαλί θα λειτουργεί με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER σε διαμόρφωση δύο τάξεων.

«Το Μπαλί είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την Emirates. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το Μπαλί από όλο το δίκτυο μας, ειδικά στον τομέα αναψυχής. Είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το προϊόν της Emirates σε καθημερινή βάση, συνδέοντας τους επιβάτες του Μπαλί στο Ντουμπάι και σε περισσότερους από 80 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αμερική, μέσω μιας βολικής στάσης στο Ντουμπάι.» δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer, Emirates airline.

«Η νέα υπηρεσία θα αυξήσει σημαντικά την ευκολία, την επιλογή και τη συνέπεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας για τους καταναλωτές, οι οποίοι τώρα πρέπει να ταξιδεύουν μέσω πολλαπλών στάσεων, ή μέσω άλλων σημείων στην Ινδονησία για να φτάσουν στο Μπαλί.»

Η νέα καθημερινή πτήση της Emirates στο Μπαλί θα αναχωρεί από το Ντουμπάι ως EK398 στις 08.20* και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντενπασάρ του Μπαλί στις 21.40 * την ίδια ημέρα. Η πτήση της επιστροφής, EK399, θα αναχωρεί στις 23.40 * και θα φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 05.00* την επόμενη μέρα.

Σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερα από 2.000 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της αεροπορικής εταιρείας.

Οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις της Emirates έχουν επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα του γενναιόδωρου επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών με 30 κιλά για όσους ταξιδεύουν στην Οικονομική Θέση και 40 κιλά για την Business Class.

Η Emirates ξεκίνησε υπηρεσίες στην Ινδονησία το 1992, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μέσω της Σιγκαπούρης και του Κολόμπο, και από το Μάρτιο του 2013, η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί καθημερινά τρεις απευθείας πτήσεις από την Τζακάρτα προς το Ντουμπάι με ένα αεροσκάφος Boeing 777.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Η πτήση EK107 έρχεται από το Ντουμπάι το πρωί, ενώ η EK108 φτάνει νωρίς το βράδυ από τη Μάλτα για την πτήση της επιστροφής στο Ντουμπάι. Για περισσότερες πληροφορίες και για τα δρομολόγια των πτήσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/english/

*Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές και με βάση το θερινό πρόγραμμα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση