ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Σύλληψη ενός ατόμου και αναζητείται δεύτερος για κλοπή

Πολίτες που βρίσκονταν στη σκηνή ακολούθησαν τους φερόμενους ως δράστες

ΚΥΠΕ

Με τη συνδρομή πολιτών η Αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο σε σχέση με ανακρίσεις για απόπειρα κλοπής από τουρίστρια στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 71χρονη τουρίστρια, ότι γύρω στις 12.30μ.μ. σήμερα, ενώ βρισκόταν, με τον σύζυγό της, σε στάση λεωφορείου στην Πάφο, τους προσέγγισαν δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία άρπαξαν την τσάντα, που είχε στον ώμο της και τράπηκαν σε φυγή.

Πολίτες που βρίσκονταν στη σκηνή ακολούθησαν τους φερόμενους ως δράστες, με αποτέλεσμα αυτοί να πετάξουν την τσάντα της παραπονούμενης στο έδαφος, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν οτιδήποτε από μέσα.

Στη συνέχεια, οι δύο άγνωστοι, θεάθηκαν από πολίτη να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης και να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο μάρτυρας συγκράτησε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος, τους έδωσε στην Αστυνομία και μέσω αυτών εντοπίστηκε ο 19χρονος, οδηγός του οχήματος.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για το δεύτερο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση