ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Ο Φινκ στην «Καθημερινή»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του συνέντευξη σε κυπριακό Μέσο

Ο Γερμανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Θόρστεν Φινκ, παραχώρησε στην «Καθημερινή» την πρώτη του συνέντευξη σε κυπριακό έντυπο και μίλησε εφ όλης της ύλης για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

«Θέλω να γίνεται κριτική για μακροπρόθεσμα, όχι μόνο για κάποια παιχνίδια», τόνισε για την κριτική που ακούγεται, ενώ όσον αφορά το θέαμα της ομάδας, μας ανέφερε πως «ξέρω ότι ο κόσμος θέλει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά τώρα αυτό που μετρά είναι η νίκη».

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις συνθήκες εργασίας στον ΑΠΟΕΛ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θόρστεν Φινκ στο K Sports της «Καθημερινής» την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κάανεν:
Επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί. Ο Ολλανδός προπονητής, πλέον του Απόλλωνα, δεν σταμάτησε ποτέ να ενημερώνεται για τα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ανόρθωση: Ακριβότερο ρόστερ με το ίδιο μπάτζετ. Πάνω από 600.000 ευρώ που δαπανήθηκαν φέτος για παλιές οφειλές, προορίζονται του χρόνου για ενίσχυση του ρόστερ.

ΑΕΛ: Ο τελικός κρίνει το μπάτζετ του 2016. Σε περίπτωση αποκλεισμού, το μπάτζετ της ΑΕΛ του χρόνου θα είναι 2,5 εκατ. ευρώ. Η πρόκριση στον τελικό θα το αυξήσει κατά 200-300 χιλιάρικα, ενώ ενδεχόμενως τίτλος αλλάζει εντελώς τα δεδομένα.

Ομόνοια: Τα up και down στη σεζόν. Μέσα στο 2015 οι πράσινοι βελτίωσαν σημαντικά την αναλογία καλών και κακών εμφανίσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Μπάσκετ: Επτά από τις οκτώ ομάδες των πλέι οφ της Ευρωλίγκα έχουν ελληνικό χρώμα. Και οι τέσσερις Έλληνες στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Δεν μας σώζει ούτε το φίλτρο
Χρίστος Ζαβός: Μαγκιά του
Σίμος Παφίτης: Εξαετές πλάνο κοροϊδίας


 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση