ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ 1-1: Αγγαρεία & συμβιβασμός

Συμβιβασμός στο Αμμόχωστος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι που έγινε στο «Αμμόχωστος». Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1. Οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς ενώ φάνηκε ότι η ομάδα της ΑΕΛ είχε στραμμένη την προσοχή της στον επαναληπτικό της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι στο Αμμόχωστος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 2ο λεπτό η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Αντρέα Σταύρου. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να συνέλθουν και μετά το 10ο λεπτό ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έψαξαν την ισοφάριση. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το Βιλέλα στο 23ο λεπτό. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και έψαξε ένα 2ο γκολ.  Μετά το πρώτο τέταρτο η ΑΕΛ ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 71’ ο Καλό έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα έφυγε έξω. Στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο κυνήγησαν ένα 2ο γκολ όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα: Στράους, Αουρέλιο, Κούσουλος, Πεδρίτο, Λεόν, Εζέ (65΄ Μορίς), Κυριάκου, Λαμπρόπουλος (65΄ Γκράιμς), Βιλέλα (87΄ Λοϊζίδης), Παπάβα, Τσιγκουίνι

ΑΕΛ: Ρομέρο, Σιέλης, Σταύρου, Ταγκμπατζούμι, Νικολάου (64΄ Καλό), Λίλλης, Εντμάρ, Μεντί (46΄ Σαμπού), Ναντό, Κυριάκου, Βασιλείου (75΄ Παναγιώτου)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση