ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Gan Direct

Δελτίο Τύπου

Το προνόμιο της καλής ποιότητας ζωής είναι ένα προνόμιο που κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρεται και ο καθένας από εμάς μπορεί να το προφέρει σ’αυτούς που το χρειάζονται. Έτσι, η Gan Direct διοργάνωσε Εθελοντική Αιμοδοσία στις 9 Μαΐου, η οποία  διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία προσήλθαν το προσωπικό και συνεργάτες της εταιρείας, δείχνοντας ευαισθησία και ανθρωπιά μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct, κ. Γιώργος Νικολαΐδης, ανέφερε πως: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Εξαιτίας της γενναιοδωρίας των εθελοντών αιμοδοτών, πολλοί άνθρωποι χαίρονται τη ζωή. Η συνεισφορά τους είναι πάνω απ’όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας».

Η Gan Direct, έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει χέρι βοηθείας και στήριξη στα άτομα που έχουν ανάγκη, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση