ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Η επόμενη μέρα του «πολέμου»

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Μια σεζόν που σημαδεύτηκε από τεράστιο ανταγωνισμό και πολλές εξωαγωνιστικές ασχήμιες φτάνει στο τέλος της. Ο τίτλος δεν έχει ακόμη κριθεί οριστικά, όμως ήδη οι ομάδες του α’ γκρουπ άρχισαν να συγκεντρώνονται στην επόμενη μέρα.

Στο K Sports της Κυριακής 24 Μαΐου εξετάζουμε τα δεδομένα που θα έχουν ενώπιων τους οι ηγέτες των ομάδων από την επομένη της τελευταίας αγωνιστικής. Επίσης, στην αρθρογραφία, δίνουμε βάρος στα επεισόδια του τελικού κυπέλλου και το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά στο K Sports της Κυριακής:
Πρωτάθλημα:
Δεν τελείωσε ακόμη, θεωρητικά. Τα σενάρια του τίτλου: Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα βαθμό με τον Ερμή για να πάρει το πρωτάθλημα, με το ενδεχόμενο ήττας στο «Αμμόχωστος» να θεωρείται ως σούπερ έκπληξη.

ΑΠΟΕΛ: Τα δύσκολα πέρασαν, τα πιο δύσκολα ήρθαν! Επόμενος στόχος για τους γαλαζοκίτρινους η διατήρηση του ψηλού επιπέδου της ομάδας, σε συνδυασμό με σημαντική μείωση του προϋπολογισμού.

ΑΕΛ: Χειρότερα δεν γίνεται. Ο Σοφοκλέους δεν αποχωρεί, όμως λεφτά δεν υπάρχουν για να στηθεί ισχυρή ομάδα.

Απόλλωνας: Τα λάθη της διοίκησης. Κρίσιμο να γίνει σωστός απολογισμός από τον Κίρζη και να παρθούν νηφάλιες αποφάσεις.

Ομόνοια: Ξεκίνησε δυνατά ο προγραμματισμός. Σχεδόν έτοιμο το ρόστερ του 2015-16. Λίγες καλοκαιρινές προσθήκες σκοπεύουν να κάνουν στο «τριφύλλι», την στιγμή που ουσιαστικά ήδη γνωρίζουμε την ενδεκάδα του πρώτου ευρωπαϊκού ματς.

Ανόρθωση: Μόνο ο Κετσπάγια σώζει το δίλημμα. Η υλοποίηση του ονείρου του κάθε Ανορθωσιάτη βοηθάει τον Πουλλαΐδη για να μην βρεθεί προ του διλήμματος Πάους ή Φαν Λίουεν.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Ο νόμος του τρόμου
Χρίστος Ζαβός: Τα αίτια δεν είναι ούτε μαύρα ούτε άσπρα
Σίμος Παφίτης: Ποια επεισόδια; Έρχονται μεταγραφές και εκλογές
Γιώργος Λογίδης: Ψυχρή ποδοσφαιρική λογική

Τένις: Το δεύτερο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, το Ρολάν Γκαρός, ξεκινά την Κυριακή, στο χωμάτινο βασίλειο του Ράφα Ναδάλ.

Λίβερπουλ: Οι «ρεντς» μετά τον Τζέραρντ. Η αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα.

Europa League: Το ταξίδι τελειώνει στην Πολωνία. Η σταχτοπούτα Ντνίπρο απειλεί τη μόνιμη τροπαιούχο της διοργάνωσης, Σεβίλλη, στον τελικό της Τετάρτης (27/05).

Formula 1: Στη «ρουλέτα» του Μονακό. Η Ferrari θα θέλει να ξεγελάσει τη μοίρα και να κερδίσει ξανά στο πριγκιπάτο του Monte Carlo, βάζοντας ένα τέλος στην «κατάρα» που την βασανίζει εκεί τα τελευταία 14 χρόνια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση