ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φοιτητής για μία ώρα δωρεάν του ΒΒΑ στο CIIM

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτή Ημέρα Γνωριμίας διοργανώνει το Cyprus International Institute of Management - CIIM- για όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενημερωθούν για το Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) με τις 4 εξειδικεύσεις: Μάνατζμεντ, Λογιστική, Πληροφορική και Επιχειρηματικότητα, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, από τις 5μμ έως τις 8μμ, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στη Λευκωσία (Λεωφόρος Ακαδημίας 21, 2107 Αγλαντζιά).

Το CIIM πρωτοπορώντας και πάλι, δίνει την ευκαιρία σε όσους θα παρευρεθούν στην Ημέρα Γνωριμίας, να γευτούν την εμπειρία φοίτησης του ΒΒΑ στο CIIM για μία ώρα εντελώς δωρεάν.

Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι και ακαδημαϊκοί θα είναι εκεί για να κατατοπίσουν τους ενδιαφερόμενους για το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, την καθοδήγηση και την προσωπική στήριξη που προσφέρει η Σχολή στον κάθε φοιτητή ξεχωριστά, αλλά και για τις 25 υποτροφίες και την οικονομική ενίσχυση που παρέχονται, καθώς και για την κρατική χορηγία.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το CIIM BBA σχεδιάστηκε για τα νέα δεδομένα της οικονομίας, στη μετά την κρίση εποχή. Το πτυχίο BBA είναι αναγνωρισμένο από το ΣΕΚΑΠ και το ΚΥΣΑΤΣ.

Περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής στην Ανοιχτή Ημέρα Γνωριμίας, στην ιστοσελίδα www.ciim.ac.cy και στο τηλέφωνο 77772446.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση