ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπρόντμπι - Ομόνοια 0-0: Στο ΓΣΠ τους έχει

Σε μια εβδομάδα η ρεβάνς στο καμίνι του ΓΣΠ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Με το 0-0 επιστρέφει στην Κύπρο η Ομόνοια,  που μέσα σε ένα γεμάτο ΓΣΠ θα προσπαθήσει για την πρόκριση κόντρα στην Μπρόντμπι, όπως ακριβώς έκανε με τη Γιαγκελόνια. Θετικό αποτέλεσμα για τους «πράσινους», που απειλήθηκαν αλλά και δημιούργησαν κάποιες φάσεις.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ήρθε η πρώτη φάση και ήταν για τους «πράσινους» που έδειξαν με την πάροδο του χρόνου να βρίσκουν τα πατήματα τους και να φτιάχνουν προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Χραντέτσκι. Δεν έλειψαν κάποια λάθη, όπως αυτό του Ρούνιε στο 22’ που λίγο έλειψε να κοστίσει, αλλά ο Παναγή απομάκρυνε με δυσκολία. Το υπόλοιπο του Α’ ημιχρόνου ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν στα τελευταία λεπτά από μια καλή ευκαιρία, αλλά οι τερματοφύλακες έβαλαν stop στα σουτ των Σκέμπρι και Ροσκάνι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να βρίσκουν χώρους και κατά συνέπεια τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Παναγή όμως να λέει «όχι» και στις τρεις φάσεις. Το ματς επανήλθε στον ρυθμό που ήταν στο πρώτο μέρος, με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού απ’ τους Δανούς. Το υπόλοιπο του ματς κύλησε με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά να μην φτάνουν σε αυτό. Ρυθμός που βόλεψε την Ομόνοια, που παρότι απειλήθηκε, δεν δέχθηκε γκολ και πάει με το 0-0 στο ΓΣΠ, όπως και με τη Γιαγκελόνια, για να πάρει πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Συνθέσεις:

Μπρόντμπι: Χραντέτσκι, Άλμπρεχτσεν (43' Γιόχανσεν), Χολστ, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ντούμιτς, Ρασάνι, Φίρι, Έρικσον (81' Χιούλσαγκερ), Ελμάντερ (62' Σβαρτζ), Πούκι

Ομόνοια: Παναγή, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Μπεμπέ (89' Ρουσιάς), Ράμος, Ασίς, Οικονομίδης, Μαργκάσα, Σέρινταν, Φοφανά (75' Φυλακτού), Σκέμπρι (61' Κιρμ)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση